Ahojky, mám takový specifický dotaz se kterým se na mě obrátil jeden můj kamarád. Chce se takové akce účastnit a shání informace nejen z veřejných zdrojů, nejlépe od někoho kdy již na podobné akci byl. Zejména zda je lepší plavba po Středozemním moři, nebo raději Karibik, jaký je obvykle program a jak moc jsou účastníci hardcore. Předem děkuji .

Cruise plavby pro homosexuály

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

11 reakcí

Ahojky,

mám takový specifický dotaz se kterým se na mě obrátil jeden můj kamarád.
Chce se takové akce účastnit a shání informace nejen z veřejných zdrojů, nejlépe od někoho kdy již na podobné akci byl.
Zejména zda je lepší plavba po Středozemním moři, nebo raději Karibik, jaký je obvykle program a jak moc jsou účastníci hardcore.

Předem děkuji

0

Pobavilo,
ale inak co viem tak existuju tematicke plavby v USA, ale v europe som o niecom takom nepocul. Existuje to vobec?

0 Citovat

Jasne, existuju. Staci sa opytat v nejakej cestovnej agenture.
Na jednej som sa nechtiac s kamosom zucastnil. Kamosa nechala frajerka, ked ju poziadal o ruku, tak sme sa rozhodliist na plavbu pre singles, ale asi sme nastvali agenta, alebo cosi take a zabookoval nam nieco ine ako sme chceli, pretoze sme sa ocitli na plavbe pre homosexualov. A boli tam iba sami muzi. Vsetko by bolo v pohode a nejako by sme to prezili, lenze kamos sa zabuchol do lektorky tanca a zacal ju balit. Travil s nou kopu casu, takze som ostal sam. Nastastie sme objavili na mori zachranny cln, kde boli nejake svedske krasky, myslim, ze ich bolo 12, ktorych lod mala problemy, tak skoncili v zachrannom clne. Jedna krajsia ako druha. Skoda, ze ich strazila nejaka asi 100 rocna hnusna babizna.
Plavba nakoniec nebola az taka hardcore, aj ked niektori boli obleceny velmi divne. Jeden tlsty chlap sa obliekal ako zena. Ked sme im povedali, ze sme tu omylom, tak nam dali pokoj. Ale boli priatelski. jeden bol napriklad hasic, dalej tam bol milionar alebo bankar.
Cela plavba bola super, najviac sa mi pacil zaverecny vecer,kde bola velka estradna show, v ktorej dokonca kamos tancoval, lebo sa im zranil jeden tanecnik, tak chcel urobit dojem na lektorku. Pokazilo sa to vsak na konci, ked kamosa nasla jeho byvala, ktora si to "rozmyslela". Na kamosovej svadbe sa ukazalo, ze ti gayovia su vlastne pohodaci a dobraci od kosti. Kamosa sme ukecali v kostole, ze nech sa na tu strigu vykasle a najdeme tu lektorku, do kotrej sa zabuchol na plavbe. Skratka koniec ako z filmu, ani v Hollywoode by to lepsie nevymysleli.
Tie plavby su v naozaj pohode, kamos sa nema coho bat.

0 Citovat

shady: Koukám, že schizofrenií netrpí jen padrino smiley http://www.csfd.cz/film/12997-plnou-parou-vzad/prehled/

0 Citovat

Muj kamos je gay a jezdi s pritelem na plavby pravidelne - staci si jen vybrat na orbitz - prekvapive jezdi na ty co vsichni ostatni smiley Vyrazej zase znova v zari z Miami - tak kdybys tam Padrino tou dobou byl, tak bacha na mejdlo na verejnejch toaletach - zasadne nezvedat smiley smiley smiley

Nicmene kdyz uz jsme u tech tematickych plaveb - koukal sem na tuhle:

http://www.pitbullcruise.com

smiley

0 Citovat

To je měkký, lepší je toto:

http://70000tons.com/

0 Citovat

Pedrina zaměstnám, má velmi zajímavý smysl pro detail co se týče longtail dotazů vhodných pro vyhledávače smiley už jen ten obsah trochu naplnit užitečnými informacemi.

0 Citovat

Provozovatelé plaveb vždy tvrdí, že ta jejich je nejlepší...a referencí cestovatelů moc není.

Mého kamaráda zajímá zejména, zda je lepší na takovou akci vyrazit s přítelem, nebo raději sólo aby si mohl v kajutě zablbnout s místními koloušky.
V Karibiku může být větší zastoupení černochů, kteří bývají zpravidla více obdařeni a mají plnější rty. Ve Středozemí je zase zajímavější skupinový program.

Uvítám všechny informace.

0 Citovat

Toto je vesměs anonymní, tak nemusíš psát, že je to pro kamaráda smiley

0 Citovat

Jo to znám WikiLeaks, Panama papers, NSA ...

Je to pro kamaráda, já na podobné akce moc nejsem.

0 Citovat

padrino by si mal zmeniť meno na agent provokatér - viď drogy v Južnej Amerike, homosexuáli, metrosexuáli..., vyberie vždy provokačnú tému...

0 Citovat

Mám raději Viktoriino tajemství než Agent provokatér, ale je to věc stylu, vkusu a osobních preferencí...

A diskutuji zpravidla o tom co nenajdu, nebo o tom není moc informací na netu.

0
11 reakcí