Zdravím, máte někdo osobní zkušenost? Plánuji cca 7000 km za 20 dní ve 3 lidech a jeví se mi to jako ideální varianta. .

Indie půjčení auta

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

10 reakcí

Zdravím,

máte někdo osobní zkušenost?
Plánuji cca 7000 km za 20 dní ve 3 lidech a jeví se mi to jako ideální varianta.

0

Auto v Indii nechceš řídit. Ani za trest.
Věř mi.

0 Citovat

Jak říká Petr, to fakt nechceš smiley
Na motorce je to někdy na zblaznění a autem si to nedokážu vubec představit
Bylo by to pro vás strašné trápení...

0 Citovat

Na auto v Indii fakt zapomeň.

0 Citovat

Ahoj.
Auto jsme meli pujcene v roce 2010. Dili, Agra , Varanasi, Orcha, Jaipur ,Dili. 2.500 km za 12dnu.
Jestli si dobre pamatuji, bylo to od Europcar.

Je to super napad, ale jen pro magora jako ja. Je to nepŕedstavitelny provoz bez předpisu. Pocitej ze 50/50 nekde nabouraš. my dva krat.
V noci se jet nedá - neosvětlený provoz a vsichni v protismeru s dalkovymi svetly. Na dalnici provoz v protismeru, semafor jsme nepochopili vubec.
Nebudes verit kde vsude auto projede.

Špatne značené cesty - koukej na kamenne patniky je tam cislo komunikace a to najses v mape. Nedoptas se, nikdo nevi jake mesto je vedle - masakr.

Je to šílenỷ zážitek na celỷ żvot. Ale dobře si to rozmysli. 7000km tak na dva měsíce.
Srovnej - Dili - Varanasi - dva dny poctive jizdy. Jede se pomalu!


Štastnou cestu.

Vláďa

0 Citovat

Děkuji za informace,

že to bude hardcore jsem předpokládal (mám své zkušenosti s řízením v rozvojových zemích - Filipíny, Botswana, Zimbabwe, Svazijsko, Maroko, ad.).
Pokud mám půjčené auto, odpadá mi smlouvání s místními naháněči, vždy toho stihnu navštívit mnohem více, nemusím sebou nosit věci, mohu v něm mít zásoby jídla a vody, mám kde nabíjet, a připadám si tak nějak volnější a svobodnější. Je otázka, jestli u té Indie nepřevažují nad vším tímto nevýhody.

0 Citovat

Ahoj,
půjčené auto tě svým způsobem izoluje od místních lidí, a zrovna v Indii by to byla škoda. Můžu srovnávat, jezdila jsem v různých zemích půjčeným autem a v jiných zase místní dopravou, a místní doprava je zdrojem neskutečných zážitků, byla by škoda se o ně ochudit. Pravda je, že autem je to pohodlnější, takže člověk musí zvážit, čemu dá přednost. Pro Indii bych rozhodně doporučila vlaky smiley

0 Citovat

Z Indie jsem se vrátil v Březnu, šílenější dopravní předpisy jsem nezažil. Tam vlastně žádné nejsou. Přednost má obvykle to větší auto nebo ten, kdo má větší koule. V Dillí ještě budiž, ale jakmile se dostaneš někam "na Venkov" jako třeba do Varanasi nebo do Agry, tak končíš. My jsme měli místního řidiče. Přesto jsme během týdne 2x bourali. Naštěstí nic vážného. Potkat na dálnici v rychlým pruhu v protisměru traktor nebo kamion není nic zvláštního. Například ve Varanasi dříve dokonce měli semafory, ale protože je nikdo nedodržoval, tak je zrušili.
Takže můžu doporučit vlaky, jak tu už padlo, případně aspoň místního řidiče.

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes http://hespac.com/rentalcz.htm zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.  

0 Citovat

konfucius prehovoril

0 Citovat

Ted ocekavam nabidku pilulek na prodlouzeni penisu, ocarovani partnera, nebo dedictvi od nigerijskeho prince - nejak mi ten zvlastni nick s cislem sedi na spam bota :D

0
10 reakcí