Ahoj, na konci záři bychom rádi procestovali jižní část Kypru. Prosím o doporučení spolehlivé autopůjčovny, pokud možno s nulovou spoluúčastí a bez nutnosti vlastnit kreditní kartu (něco obdobného jako je např. Auto Way na Krétě). Nulovou spoluúčast bych ještě obětovala, ale kreditní kartu nemám a zřizovat si ji jen pro tento účel nechci. Předem díky moc! .

Kypr - půjčení auta bez kreditky

Založila ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj, na konci záři bychom rádi procestovali jižní část Kypru. Prosím o doporučení spolehlivé autopůjčovny, pokud možno s nulovou spoluúčastí a bez nutnosti vlastnit kreditní kartu (něco obdobného jako je např. Auto Way na Krétě). Nulovou spoluúčast bych ještě obětovala, ale kreditní kartu nemám a zřizovat si ji jen pro tento účel nechci. Předem díky moc!

0

ach opat klasika, co tie kreditky hryzu, lebo inak nechapem. takto sa clovek zbytocne obmedzuje a potom castokrat mu zostane na vyber len nejaka podfiderna pozicovna, 800 euro zablokovanych ktovie dokedy..jednoducho odkazany na ich milost/nemilost.
Ale tak aby som nehejtoval len, pozri si napr. economycarrentals.com a v detailoch TERMS & PRICE DETAILS vidis ci beru debitky, prip. ako tu je vidiet, tak mozes aj platit cashom na drevo:):

0 Citovat

no to som si ani nevsimol, ale ako pozeram dalej su rozne divoke kombinacie - debitky nie, ale cash ano

0 Citovat

Tady pomůže jedině najít nějakou místní půjčovnu, strejda google mi třeba vyplivl tuto http://www.thrasoscars.com/

0 Citovat

Díky za odpovědi smiley
Tonic - kreditka nekouše, ale jediný účel, ke kterému bych jí měla, by bylo letošní půjčení auta na Kypru...
Eremi - nemám problém za půjčení auta zaplatit cash při převzetí. Na Krétě jsme to tak dělali a vše v naprosté pohodě. A ptám se právě pro to, že ty kombinace jsou vážně divoké. Kypr bez auta postrádá smysl. Dle diskusí místní MHD moc nefunguje smiley

0 Citovat

hej jasne, ale kreditka mi pride trosku ako povinnost. ved aj ked ju nevyuzijes, tak je vela ponuk takych, ze neplatis ziadne mesacne poplatky. Nikdy nevies kedy sa moze najma pri cestovani zist. Mi to pride trosku take, ze naco mi je pas, aj tak cestujem len po Europe smiley
A ano, Cyprus je najepsie autom. Este mozno taka rada, booknut si auto s free cancellation (kedze napr. na economycarrentals nevidiet az do kupy, aka to je vlastne pozicovna) a ked dostanes voucher tak si tam zavolat, ci naozaj bude stacit cash/debit.

0
5 reakcí