Zdravím, rád by som sa spýtal, či nemáte niekto skúsenosti s platením u Rentalcars debetnou kartou. V podmienkach majú debetky, ale čítal som od niektorých ľudí, že im zobrali aj debetky. Konkrétne som zatiaľ rezervoval auto cez Firefly na Sicília. Ak má niekto skúsenosť aj s touto firmou, tiež uvítam. Kreditnú kartu nemám a keďže som od nového roka živnostník, banka mi ju nechce vydať, pretože som na živnosti príliš krátko a nemám za sebou ešte daňové priznanie, podľa ktorého by mi to odobrila. .

Rentalcars s debetnou kartou

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Dobrý den,

zajímalo by mě když provádím platbu na rentalcars.com na pronájem auta, zda se mi strhnou peníze v Kč (českých korunách) nebo v přepočtu v eurech, jak to bývá například u booking.com, pokud mám zvoleno zobrazování v Kč?

Děkuji

0 Citovat

Naposledy před dvěma lety strhly eura, ale už je nepoužívám, jsou výhodnější varianty (billiger, argus, v Irsku jsem našel nejvýhodnější nabídku přímo na avis.co.uk - chce to hledat).

0 Citovat

ahoj, zajímalo by mě, jestli se dá nějak řešit, že máte zabookovaný auto, dojdete do půjčovny s debetkou, tu vám odmítnout a rezervace vám tudíž propadne. Dá se to nějak vyhádat aby vám čásku (třeba se strhnutým nějaké částky) vrátili? Máte s tím někdo zkušenosti?

0 Citovat

Další náš evergreen.

0 Citovat

To bude asi reseno jako pripad no show. Podivej se do podminek, kolik si za to uctuji.

0 Citovat

Tak první zkušenost s rentalcars, je pravda, že přes ne příliš renomovanou Klass Wagen v Rumunsku, ale tam nám debetku vzít odmítli s tím, že kdybychom to rezervovali přímo přes ně, tak debetky berou, ale že rentalcars vyžadují pouze kreditky, takže jsme po dlouhých dohadech a hledání jiných půjčoven jsme nakonec museli připlatit jejich full pojištění (samozřejmě dražší než samotné půjčení auta)...Ano, sice nám to celý přišlo jako blbost, ale bohužel když mají rentalcars všude zdůrazňované kreditky, tak se s nima pak dohaduj. Tvářit se, že je naše debetka kreditka nás nenapadlo, hlavně proto, že všude jinde nám v pohodě ji vždycky v pohodě vzali, přestože ty kreditky téměř všude v obchodních podmínkách mají...

1 Citovat

Mozna jsem natvrdly, ale nejak nechapu smysl tveho prispevku, ma to byt nejaky zalm nebo mne unika pointa? Nebo jen neumite cist?

0 Citovat

Žalm ne, jen jsem si říkala, že by tahle informace mohla v tématu rentalcars s debetní kartou někomu v budoucnu pomoct, když bude řešit, zda si přes rentalcars půjčit auto bez kreditky

1 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://goo.gl/ZrKu7x zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.

0 Citovat

Zdravím, chcem upozorniť na spoločnosť rentalcars, mám s nimi negatívnu skúsenosť. Viaceré podmienky, ktoré mali v zmluve o prenájme sa nezhodovali s podmienkami, ktoré mala konkrétna autopožičovňa. Jednou z nich bola aj akceptácia debetných kariet. Rentalcars uvádzal v zmluve, že autopožičovňa prijíma debetné karty za určitých podmienok. Pri preberaní auta v autopožičovni mi však oznámili, že debetné karty neprijímajú a odmietli mi dať auto a že oni také podmienky ako uvádza rentalcars nemajú (viaceré podmienky nesúhlasili). Tak sme si o polnoci objednali druhé auto, ktoré sme celé znovu zaplatili. Reklamoval som v rentalcars túto službu, ktorú som nedostal a už viac ako dva mesiace sa vyhovárajú a nič podstatné neriešia. Veľmi neseriózna spoločnosť! Nabudúce budem prenájom auta priamo s konkrétnou autopožičovňou a žiadneho neseriózneho sprostredkovateľa k tomu netreba. Pozor na RENTALCARS!!

0 Citovat

brekeke, dekujeme FKU za upozorneni na podvodne praktiky pofiderni spolecnosti. Pro priste doporucuji u sve banky vyrizeni kreditni karty, jeste se v zivote moc hodi.

0 Citovat

Martine, kdybys přišel s kreditkou, jako každej normální zákazník, který ví, že je to potřeba, nestalo by se Ti to.

0 Citovat

Každý kreditku nedostane, ale já bych doporučil ověřovat si podmínky i na webu půjčovny (nebo i mailem, když je něco nejasné) a případně i přečíst recenze na nezávislých webech.na půjčovnu v daném místě, pokud se nebere plné pojištění u půjčovny. Pokud Rentalcars uváděl chybné info, měl by se k řešení situace postavit lépe, ale jako jedna z největších společností v oboru se nedá označovat za neseriózní.

0 Citovat

tak předpokládám, že člověk se špatným kredit score asi má jiné problémy než cestování a půjčování aut v cizině.

0 Citovat

Kreditku s limitem 25k (tedy 1000 euro, což stačí prakticky vždycky na depozit) dostane každej, kdo má jakýkoliv příjem kolem 15 k měsíčně (minimální mzda v roce 2020 je 14 600 Kč). Takže jako Daniel si myslím, že na ni opravdu dosáhne kdokoliv bez exekucí a dluhů po splatnosti v registrech, včetně studentů v bance, kde mají účet.

0 Citovat

Čau, nestíhám vyřešit kreditku. Banka na to potřebuje minimálně 10 dnů. Nemáte někdo zkušenost se společnosti, která půjčí auto i na debetní kartu? Letíme do LA. Dík za každou radu. 

0 Citovat

https://www.alamo.com/en_US/car-...olicy.html

0 Citovat

Měli jsme od Rentalcars auto v USA cca 5-8 x, vždy jsme měli debitku a nikdy žádný problém. Společnosti  byly Alamo, Sixt, National, Dollar i jiné. Zaplaceno jsme měli ale vždy předem přes internet, nikdy až na místě. Na garanci depozitu vždy debitku akceptovali.

0 Citovat

V LA mi na debitku půjčili v Hertz (byl jsem blbej a zapomněl na kreditku poslat prachy a na místě už wifi nebylo). Platil jsem z ní zároveň půjčovné i depozit. Na otazku jestli by to šlo i debitkou, bylo odpovězeno "some of them yes", každopádně obyčejná Visa debit šla. 

0 Citovat

Rentalcars s debetnou kartou - https://hespac.com/rentalhr.htm

0 Citovat

dobrý den,

letíme poprvé na Sardínii a chceme si pujčit auto. Prosím o radu, od které společnosti nejlépe pujčit auto tak, aby vše probehlo v pohode. 

 

Dekuji za odpovedi 

0 Citovat

Tak cestujlevne.. Všetci sú buď študenti, nezamestnaní alebo "optimalizujú"

1 Citovat

Nejsem ani jedno, a taky ji nemám. Zatím jsem vždy zhodnotil, že ji nepotřebuju. 

1 Citovat

no tak ak mate moznost a zakladnu financnu gramotnost,vybavte si .. usetrite si do buducna komplikacie 

1 Citovat

Ne každý si na cestách půjčuje auto. Bez toho má kreditka výhodu spíš jen pro ty, co jsou s financemi na doraz, např. že výdaje předbíhají příjmy o pár týdnů. Případně asi na salónky na letištích pro zájemce o ně.

0