Dobrý den,poradíte mi s půjčením auta na Mallorce na letišti? Samozřejmě si umím vybrat, ale ty ceny jsou podezřele nízké, kde je zakopaný pes? Díky za jakoukoliv radu.:-) .

Půjčovna aut Mallorca letiště

Založila ve fóru Půjčení auta

20 reakcí

Dobrý den,

poradíte mi s půjčením auta na Mallorce na letišti? Samozřejmě si umím vybrat, ale ty ceny jsou podezřele nízké, kde je zakopaný pes? Díky za jakoukoliv radu.:-)

0

Pes není zakopaný nikde. Prostě na Mallorce (a obecně všude ve Španělsku) jsou auta levná.

0 Citovat

No vybírej jen půjčovny vedené na rentalcars.com jako velmi dobré nebo vynikající. Osobně bych se vyhnul půjčovně Goldcar (špatné zkušenosti + pravidelně obrovské fronty na letišti u jejich přepážky, protože jsou opravdu nejlevnější). Jinak půjčovné jako jinde. Dej si pozor na podmínky smlouvy, na palivové možnosti a případné pojištění auta, pokud nemáš nějaké svoje pojištění.

Neboj se ani autopůjčoven, které nemají přichystané auta ihned u letiště ale asi 2 km od něj (dopraví vás busem) - půjčovny Ok rent a car a ještě jedna teď si nevzpomínám.

0 Citovat

https://www.hiperrentacar.com/en/ osvedčená

0 Citovat

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to s půjčením na klasickou debetní kartu? Je to v pohodě nebo vyžadují kreditku? Jaké máte zkušenosti?

0 Citovat

kmaci napsal(a):

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to s půjčením na klasickou debetní kartu? Je to v pohodě nebo vyžadují kreditku? Jaké máte zkušenosti?

toto to uz dlho nebolo :) kreditnu kartu si nemozes vybavit, alebo nechces?

0 Citovat

asi 3 -4 roky dozadu hertz na letisku, islo to aj s debetkou blokli si cca 100e tusim, ale mal som plnu poistku u nich..

0 Citovat

tonic napsal(a):

toto to uz dlho nebolo :) kreditnu kartu si nemozes vybavit, alebo nechces?

Mám dva účty u banky, která kreditky nevydává a další účet/kartu nepotřebuji.

0 Citovat

Nooo... ak chceš cestovať intenzívnejšie, bez kreditky sa nezaobídeš...

0 Citovat

kmaci napsal(a):

Mám dva účty u banky, která kreditky nevydává a další účet/kartu nepotřebuji.

no tak ale asi teraz potrebujes nie?:) ako mispi vravi, bez kreditky sa da zit, ale cestovanie je ovela jednoduchsie, zrazu mas na vyber ovela viac ponuk

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://economybookings.tp.st/PBudWWBo

zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace. 

0 Citovat

Ako už je spomenuté vyššie, tiež môžem odporučiť hiper rent a car. stačí platiť na mieste, nebolo treba kreditku, v cene už je aj poistenie bez spoluúčasti (odskúšané, škrabance neriešia, len poznamenajú pri preberaní auta). Nevýhody: nie sú priamo na terminále, ale odvezú autobusom 5 minút od letiska a pri vrátení auta mimo otváracích hodín je príplatok.

0 Citovat

Ahoj,

chtěla bych vás poprosit o radu.

Sháním auto na půjčení 2.-9.7.2018 (přílet 8:35, odlet už 6:45) a vyzvednutí / vrácení na letišti.

Čím dýl do toho koukám, tím víc jsem zmatená... :D

Rentalcars mi nabízejí za 91 euro od Record GO (se 1100 eury zálohy a případně i spoluúčastí ve stejné výši), pokud si to samé naklikám přímo na jejich stránkách, dostanu se na 172 euro bez spoluúčasti.

Na Billiger-mietwagen je nejlevnější za 94 euro (po zaškrtnutí ohne Selbstbeteiligung a voll/voll) od Drivalia car rental, pokud si to najdu na jejich stránkách, tak to nabízejí bez spoluúčasti za 188 eur + 10 euro poplatek za vrácení před 7 ranní.


A tak se ptám, zaplatím u Billiger-mietwagen opravdu jen 94 euro a na místě případně jen zálohu a vše bude v ceně? 

https://www.billiger-mietwagen.d...ate=bm&;quoteIdentifier=9e05545c0df6981a784345096815e619&carID=10066900420&windowKey=704980dffa84a36f278bd36109e80fb7&provider=cardelmar&ch=a814395c383ae0de3c67470075f174a6


Díky za pomoc!

I.

P.S.: Kreditní kartu mám :)

0 Citovat

Já bych šel cestou lokální půjčovny, která nepožaduje žádné depozity a kreditky, která má v ceně veškerá pojištění atd. V poslední době jsem na jakékoli nadnárodní půjčovny vysazený právě kvůli všem možným zálohám, kreditkám, složitým podmínkám, výlukám v pojistkách apod. 

Zkus mrknout třeba na http://rentacarvanrell.com/en/

0 Citovat

díky, nabízejí za 176 eur (brzký vrácení v ceně) + 30 případně připojištění zrcátek, gum, kol apod.

což je ale teda dvojnásobek Billiger-mietwagen... takže co vybrat??

0 Citovat

To je bohužel o nějakém kompromisu o propočítání si všech variant, a že je zrovna nejlevnější auto za 176 euro, neznamená, že jsou dražší, levnější auta už mohou být vyblokovaná. 

0 Citovat

no je to kategorie A - Peugeot 107, Fiat Panda...

Chápu, že je to o kompromisu a hlavně i že je to prázdninový termín, jen mi vrtá hlavou, proč je ten Billiger-mietwagen o půlku levnější proti všem....

Prostě bych chtěla nejlevnější auto na ten termín, vyzvednout / vrátit s plnou nádrží a bez spoluúčasti... Nevadí mi zaplatit depozit (pokud mi ho teda vrátí... :D ), případně zaplatit škodu a proplacení vyřešit po návratu z domova... Díky za pomoc...

0 Citovat

Dej také na recenze, ta druhá půjčovna už je na tom lépe.

https://uk.trustpilot.com/review...ntacar.com

https://uk.trustpilot.com/review/drivalia.com

Zprostředkovatelé mají výhodnější nabídky podle toho, jak se s nimi dohodne konkrétní půjčovna. Logicky chce být každá půjčovna ve vyhledávání v předních místech a nejlevnější, někdy tam právě může být spousta háčků a skrytých poplatků, proto je potřeba pořádně prostudovat podmínky případného pronájmu. Typickým příkladem vydřidušství je Goldcar, který se téměř vždy zobrazuje jako nejlevnější půjčovna ve Španělsku, Portugalsku apod., lidi pak jen pláčou nad různými poplatky a příplatky.


0 Citovat

Tak Billiger má tu nulovou pojistku externě, takže to není jako přímo u půjčovny. Je tedy nutné na místě složit celý depozit a případnou škodu zaplatit z něho. Pak to ta externí pojišťovna proplatí.

0 Citovat

jj, to chápu a nemám s tím problém... jde jen o to, že si poprvý půjčuju auto sama na sebe, případné řešení problémů bude také jen na mně a neumím španělsky, takže to chci mít všechno pojištěný dopředu... ale samozřejmě hraje roli i cena, takže pokud to přes Billiger-mietwagen za těch 94 euro bude vše zařízený a na místě zaplatím jen depozit, tak asi není co řešit....

0 Citovat

Zdravím, má někdo zkušenosti se zapůjčením skútru, nejlépe na letišti? Letíme 20.6. na otočku z Vídně (přílet 7:35, odlet 22:15), tak by něco malého na rychlé přesuny přišlo vhod.

0
20 reakcí