Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se na lodní dopravu v Thajsku mezi Krabi- Phi Phi, Phi Phi- Lanta a Lanta-Krabi vyplatí kupovat lístky na trajekt předem např.na portálu phuketferry.com nebo je lepší vyčkat a koupit az na místě :) budeme na místě v září, tedy mimo sezonu. děkuji :) .

Krabi-Phi phi

Založila ve fóru Vodní doprava

13 reakcí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se na lodní dopravu v Thajsku mezi Krabi- Phi Phi, Phi Phi- Lanta a Lanta-Krabi vyplatí kupovat lístky na trajekt předem např.na portálu phuketferry.com nebo je lepší vyčkat a koupit az na místě :) budeme na místě v září, tedy mimo sezonu. děkuji :)

0

Taky jsem to řešil jestli něco kupovat dopředu a nakonec vše kupoval na místě. V každém hotelu ti lístky rádi zajistí.

0 Citovat

Není potřeba to řešit předem. Bezproblému koupíš na místě i v den odjezdu. Není špatné se poptat na pár místech. Někdy je rozdíl i 200-400 bahtů.

0 Citovat

Děkuji moc :)

0 Citovat

Lanta - Krabi - Lanta se jezdí víceméně vždy po zemi, lodí jezdí málo a je to na dlouho. Na PeePee z Lanty lze koupit lístek kdykoli, jezdí víc společností přímo z přístavu na Lantě

0 Citovat

Ahoj. V jaké relaci se pohybují ceny trajektů Ao Nang-Phi Phi, Phi Phi-Ko Lanta, a případně bus Ko Lanta - Krabi Airport? Díky

0 Citovat

tomas77brych napsal(a):

Ahoj. V jaké relaci se pohybují ceny trajektů Ao Nang-Phi Phi, Phi Phi-Ko Lanta, a případně bus Ko Lanta - Krabi Airport? Díky

Ako sorry ale toto sú tak jednoducho dohladateľné informácie, že ti tu už asi naozaj nikto nebude robiť personálnu sekretárku... ak netušíš ako a kde to nájsť, seriózne odporúčam kúpiť zájazd v cestovke.

0 Citovat

Ide o osobnú skúsenosť, net oficiálnych predajcov je plný fake news a cudzí ľudia na fóre sú istota

0 Citovat

Přesně tak, pokud nedokážeš zadat do googlu tři slova, tak viz MoonEclipse, kupuj u cestovky... Navíc se to řešilo xkrát i tady na foru, pokud máš problém s angličtinou.

0 Citovat

Zdravim,

mela bych jeden dotaz (ze serie hloupych dotazu?)

Mate nekdo znalosti o provozu a frekvenci lodni prepravy z Railay east beach na prilehle mensi ostrovy, typu Ko Poda, Tup? Nebo se musi clovek dopravit prvne na popularnejsi Ao Nang a pak dale?

Dekuji moc za pomoc :)

Simona

0 Citovat

Jak je to s kupováním lodních lístků Krabi - Phi Phi v sezóně? Mimo sezónu to bylo v pohodě.

Preferoval bych nákup na místě, abych byl flexibilní. Jen bych nerad přijel do přístavu a zjistil, že všechna místa na loď jsou vykoupená americkými a japonskými turisty. Nebo to koupit rovnou na PhuketFerry? Tam mi ale ceny přijdou trošku nadsazené.

Díky a sorry, jestli dotazem urážím něčí ego. Nejlépe zkušenosti z roku 2016+.

0 Citovat

vpoho, nahanece budes jeste odhanet (Feb2016), jen si nenech ujet posledni ferry

0 Citovat

OK. Díky moc :-)

0 Citovat

Krabi - Phi Phi, Phi Phi - Lanta doporučuju řešit až na místě a to buď s lidmi, kde máte ubytování a souběžně s tím i s cestovními "agenturami", které najdete na pevnině. Díky tomuto přehledu si snadno uděláte přehled o ceně a my díky tomu získali i odvoz z trajektu přímo od hotelu, a to za nižší cenu, než byla původně nabízena :).

0
13 reakcí