Ahoj lidi, mám v plánu procestovat Slovensko a dostat se až do Maďarska. Jenže k tomu potřebuju zařídit průkaz pro bezplatné cestovaní po Slovensku. Problém je, že aby nám pěkně navazovaly vlaky, tak musíme do Žiliny přijet už v 4:14, kde potřebuju na přepážce vyřídit ten průkaz. Podle netu koukám, že mají otevírací dobu nepřetžitě, jenže nevím jestli to neberou tak, že tam jsou automaty, na kterých můžeš koupit jízdenku prakticky kdykoliv a tudíž to berou jako nonstop (?!). Jenže já potřebuju zajít na přepážku abych to vyřídil. Nevíte náhodou někdo, jestli budou mít tak brzo ráno otevřeno. Budu moc rád za každou radu :) .

Otevírací doba- nádraží ŽILINA

Založil ve fóru Železniční doprava

3 reakce

Ahoj lidi, mám v plánu procestovat Slovensko a dostat se až do Maďarska. Jenže k tomu potřebuju zařídit průkaz pro bezplatné cestovaní po Slovensku. Problém je, že aby nám pěkně navazovaly vlaky, tak musíme do Žiliny přijet už v 4:14, kde potřebuju na přepážce vyřídit ten průkaz. Podle netu koukám, že mají otevírací dobu nepřetžitě, jenže nevím jestli to neberou tak, že tam jsou automaty, na kterých můžeš koupit jízdenku prakticky kdykoliv a tudíž to berou jako nonstop (?!). Jenže já potřebuju zajít na přepážku abych to vyřídil. Nevíte náhodou někdo, jestli budou mít tak brzo ráno otevřeno. Budu moc rád za každou radu :)

0

Mailové adresy a tel. č. zákazníckych centier ZSSK sú tu: http://www.slovakrail.sk/sk/sluz...ntra.html. Zákaznícke centrum Žilina: tel.: 041/2295154, e-mail: zcza.zssk@slovakrail.sk

0 Citovat

ak by nefungoval link, zadaj do vyhľadávača "žst Žilina pokladňa"

0 Citovat

Díky moc :) mrknu na to

0
3 reakce