Ahoj, nemáte tu někdo zkušenost s lodní přepravou z ostrovu Ko Ngai do přístavu v Trang? Vím, že jezdí trajekty na pravidelných linkách, ale bohužel bych kvůli navazujícímu odletu potřebovala dřívější spoj. Nevíte, jestli se dá na místě sehnat např. speed boat? Díky moc všem za rady, Nella .

Koh Ngai

Založila ve fóru Vodní doprava

5 reakcí

Ahoj, nemáte tu někdo zkušenost s lodní přepravou z ostrovu Ko Ngai do přístavu v Trang? Vím, že jezdí trajekty na pravidelných linkách, ale bohužel bych kvůli navazujícímu odletu potřebovala dřívější spoj. Nevíte, jestli se dá na místě sehnat např. speed boat? Díky moc všem za rady, Nella

0

Ahoj, byl jsem na Ko Ngai tento únor. V hotelu se dal pronajmout private boat, ale už nevím jestli to byl speed boat nebo long tail. Každopádně podle hesla "za peníze v Praze dům" si myslím, že s tím nebudou mít problém ti to zajistit. Otázka je, jestli se to vyplatí a jestli není lepší jet o den dřív normálním trajektem.

0 Citovat

napiš přímo na hotel a oni ti řeknou nejlíp aktuální info včetně cen, je v jejich zájmu aby jsi v pořádku dojela do jejich resortu. Platí i pro spokojený odjezd z resortu. Na Koh Ngai jsem jel speedboatem co pendluje mezi Phuketem a Koh Lipe, mozna to jelo az na Langkawi. Toto jsi asi vygooglila - http://www.kohngai.net/travel.html. Odjezdy z Trangu (Pakmeng) na Koh Ngai v 12:30 a 16:30, osoba 450 THB. Opačný směr 8:30 a 13:15. Pokud máš tedy odlet velmi brzy ráno z Trangu (předpokládám že hledáš transfer před tím 8:30AM), tak bych v Trangu přespal někde poblíž letiště. Jiná varianta je privátní transfer jak zmiňuješ ve svém příspěvku, počítej ale s tím, že vyjede nejdříve za svítání.

0 Citovat

V Thajsku je možné všechno. Za peníze seženeš co potřebuješ. Jenom nechápu, proč se hnát na nějaký ranní let. Ono z přístavu je to ještě 1,5-2 hodiny do města Trang po silnici, kde je letiště, pokud si dobře vzpomínám. Takže si myslet, že pojedu ráno a v pohodě to stihnu není úplně rozumné. Trang je příjemné město, kde se dá zajít na noční trh a je tam minimum turistů. Je tam rovněž několik pěkných hotelů za velmi dobré ceny. Takže řešit nějaký idnividuální transport je podle mě hloupost. Já na Ngai byl a kromě moře tam není nic,takže za 2 dny jsme toho měli plné zuby. Ani na šnorchlování to tam není. Korály jsou po tsunami pořád většinou mrtvé. Každý je ale jiný. Poblíž letiště neník k přespání nic. Je to maličké letištátko. Přespat se dá ve městě.

0 Citovat

no a s pomocí přátel na CL pořešené, odpolední poklidný transfer do Trangu, ubytko, sprcha, trochu večerního života ve městě, spánek, brzký check out a na letiště. Problem solved, co tam máš dál?

0 Citovat

Díky moc všem za rady, vidím to na dřívější odjezd a přespání v Trang. :)

0
5 reakcí