Ahoj, na cestě po USA bych si chtěla půjčit Forda Mustanga Convertible. Co jsem se dívala na weby půjčoven, tak i přes vytvoření rezervace není jisté, zda dostanu právě Mustanga a klidně na mě může zbýt při přebírání jiná značka auta z kategorie convertible. Nemá prosím někdo tip, zda u nějaké půjčovny lze třeba i za příplatek (v rozumné míře) získat garanci, že dostanu právě Mustanga? Co se týče pojištění, tak je vhodnější udělat rezervaci přes rentalcars, kde vše komplet a bez depozitního poplatku je v základní ceně nebo přímo přes web půjčovny za příplatek? Díky moc. .

Garance určité značky auta v půjčovně (USA)

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Ahoj, na cestě po USA bych si chtěla půjčit Forda Mustanga Convertible. Co jsem se dívala na weby půjčoven, tak i přes vytvoření rezervace není jisté, zda dostanu právě Mustanga a klidně na mě může zbýt při přebírání jiná značka auta z kategorie convertible. Nemá prosím někdo tip, zda u nějaké půjčovny lze třeba i za příplatek (v rozumné míře) získat garanci, že dostanu právě Mustanga? Co se týče pojištění, tak je vhodnější udělat rezervaci přes rentalcars, kde vše komplet a bez depozitního poplatku je v základní ceně nebo přímo přes web půjčovny za příplatek? Díky moc.

0

1. Mustang je ve své kategorii nejlevnější a téměř jediný kabriolet, co je v půjčovnách k dispozici, takže šance, že ho dostaneš je velmi vysoká, kromě něj bývá k dispozici ještě Camaro.

2. A pokud chceš jistotu, tak si udělej rezervaci u Alama, kde na většině letišť mají k dispozici Choiceline, neboli si ve své kategorii můžeš vybrat jaké auto chceš, Mustangů je tam vždy hromada, takže kterou barvu budeš chtít, tou odjedeš:-)

0
1 reakce