Zdravim, na konci ledna letime do Malagy a chceme si pujcit auto. Koukal jsem na Delpaso Car Hire, maji tam balicek All inclusive, ktery by mel zahrnovat uplne vse. Radeji jsem jim psal i mail jestli je to opravdu vse, a ze uz pak nebudu muset nic platit, a odepsali ze je to opravdu vse. Nicmene mam zkusenost z Irska, kde vzdycky stejne chteli jeste penize za dalsi OPRAVDU uz uplne pojisteni a cena pujcovneho vzrostla 2x tolik. Tak jsem se chtel zeptat jestli tady mate nekdo zkusenost s touto pujcovnou, nebo byste doporucili jinou. Aktualne jsem si tam vyhlidl Focuse za nejakych 100ecek na 5 dni.Diky za rady :) .

Malaga - pujceni auta

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Zdravim,

na konci ledna letime do Malagy a chceme si pujcit auto. Koukal jsem na Delpaso Car Hire, maji tam balicek All inclusive, ktery by mel zahrnovat uplne vse. Radeji jsem jim psal i mail jestli je to opravdu vse, a ze uz pak nebudu muset nic platit, a odepsali ze je to opravdu vse. Nicmene mam zkusenost z Irska, kde vzdycky stejne chteli jeste penize za dalsi OPRAVDU uz uplne pojisteni a cena pujcovneho vzrostla 2x tolik. Tak jsem se chtel zeptat jestli tady mate nekdo zkusenost s touto pujcovnou, nebo byste doporucili jinou. Aktualne jsem si tam vyhlidl Focuse za nejakych 100ecek na 5 dni.

Diky za rady :)

0

S dotazem Ti neporadim, ale mam jiny dotaz :D. Planujes Gibraltar? Jestli jo, kde mas v planu nechat auto?

0 Citovat

Ahoj, u Del Paso jsem v Malaze pujcoval auto uz 3x a je to asi moje nejoblibenejsi pujcovna worldwide ;). Vsechno je v cene (pokud si zaplatis full cover) a nic nevnucuji. Jedno auto od nich nam vykradli, rozbili zadni okno. V pujcovne nam ho behem 10ti minut vymenili za nove bez jakychkoliv dotazu, papirovani a cehokoliv. Takze za me rozhodne doporucuji ;)

1 Citovat

U Gibraltaru doporucuji parkovat v Linea de la Concepcion tesne pred hranicemi v oblasti okolo plaze, dochazka 5 minut na hranice a je tam dost mist zdarma :)

0 Citovat

["ips"]

Del Paso Nevím, nevím, ale na Google recenzích je většina zkušeností negativních...

0 Citovat

No právě koukám na recenze a jsou hodně mizerné :/

0 Citovat

Zdravím Všechny, zrovna vyplňuji formulář nahlášení pojist. události ohledně poškrábaného zadního blatníku, půjčeno od Delpasa ... nějaký šikula se o nás v Rondě otřel a z depozitu nám strhli 300euro, papíry z půjčovny mám, fotky taky, jen technická anglin a je oříšek...

1. co napsat do : Please provide a brief summary of event(s)...

2. a zda začkrtnout v tabulce : Please tick the benefits of the policy you are claiming for... tuto odpověď : Excess or deposit charged by car hire company - jinak jsou konkretizovaný okna, odtah, pneu, podvozek ... ale naše scratch back bumper nikde :-)

předem dík za rady, fakt tápu

Alča

0 Citovat

S dotazem ti neporadim, ale rad bych se zeptall jaky typ pojisteni jste meli. Jestli jen ten zaklad nebo to All inclusive?

0 Citovat

Pro ty koho by to zajímálo, tak jsme nakonec půjčovali v NIZA cars a úplně super. Zabookovaná Fabia na 5 dní, kterou nám teda nakonec vyměnili za Audi A1, celkově za 99euro včetně pojištění a druhého řidiče. Převzetí auta trvalo cca 10 minut, odevzdání ani ne 5 minut. Transfer na letiště trvá asi 3 minuty. Ještě mi pak dovezli batoh, který jsem si zapomněl u nich v kanceláři :)

0 Citovat

inak ako ste teda dopadli s tym Delpaso? tiez som vcera bookol predlzeny vikend s Wizz na januar, maju tam pozicanie za 1 cent na den :D Ako kludne dam 10 euro na den s tym ich full planom, ci to teda bude v pohode. Niza nejake dobre ceny na moje datumy nema.

0 Citovat

Dobry den, neni tu nekdo kdo byl aktualne v Malaze a poradi mi autopujcovnu, s kterou mel dobrou zkusenost? Diky!

0 Citovat

Meli jsme Centauro, vse v poradku.

0 Citovat

Něčí nedávná dobrá zkušenost nemusí znamenat to samé u dalšího. Podstatná okolnost je, jestli plánujete plné pojištění nebo se spoluúčastí. S plným pojištěním nebude nejspíš žádný problém u žádné půjčovny (i když jsou i výluky). Při spoluúčasti jsou relevantní zkušenosti se spoluúčastí.

2 Citovat

Wiber autopůjčovna s all inclusive - www.wiberrentacar com

0 Citovat

Letos v únoru Malagacar.com .  Perfektní služby. Naprostá spokojenost. Full pojištění. 

1 Citovat

na jare jsme meli pujceno od ok mobility (na letisti).

 

ale jak rika predrecnik, s plnou pojistkou je to ve finale jedno.

0 Citovat

Ok mobility jsme meli ted v Cerne Hore, s vlastni pojistkou a depzit byl zpet na kreditce hned v den vraceni.👍

0 Citovat

V Malage mam odskusany Marbesol. Vsetko bez problemov s plnou poistkou od nich. Cena dobra.

0 Citovat

V Malaze jsme měli na 14 dnů půjčené auto v půjčovně "Marbesol", s Full Cover pojištěním přímo na jejich webu. Auto bylo naprosto v pohodě a vše ostatní také, mohu jedině doporučit. :)

 

0 Citovat

Koukám tu ještě na pár příspěvků kde je doporučeno OK Mobility. Tuto půjčovnu jsme využili cca před měsícem na Maltě. I při full pojištění chtěli depozit a především mají ve smlouvě poznámku, že pokud dojde k poškození vozu, neplatíš spoluúčast, ale platíš poplatek za vyřízení škody, teď si to přesně nepamatuju, myslím cca 100 Eur. Auto jsme vrátili v naprostém pořádku bez jediného škrábance navíc, každopádně to kontrolovali opravdu hodně pečlivě a chlapík při přebrání vypadal celkem zklamaně, že nic nenašel. Tohle mi přijde celkem prasárna při full pojistce, s tímto poplatkem bych řekl, že ztrácí smysl. 

0 Citovat

Auto od Marbesolu se nám během cesty ze Sevilly do Malagy přehodilo do nouzového režimu, minimální výkon, dálnice v mírném stoupání šla zdolat max. na 1. rychlostní stupeň a 20 km/h. Museli jsme jet na výstražná světla.  

Tomu všemu samozřejmě předcházela komunikace s Marbesolem, hned co spadlo auto do nouzáku. Řekli, že nikam nepojedou, že máme dojet do Malagy i tak. 

0 Citovat

my sme mali Wiber, v pohode ako je zvykom

0 Citovat

Víte prosím u jaké půjčovny je možné půjčit auto na debetní kartu? V jiných zemích to šlo, teď jsem auto 3 roky nepůjčovala a podle renenzí je to v celku potíž. Jaká je realita? Nechce se mi zařizovat kreditku kvůli jedné cestě.

0 Citovat

Malagacar

1 Citovat

Ahoj, s půjčením auta v Malaze mám docela špatnou zkušenost. Půjčila jsem si osobák Toyotu cca na týden u Sixtu, a bohužel jsem si ho nenafotila... a když jsem ho vracela, tak po mě chtěli zaplatit za pár škrábanců, které tam zaručeně už byly.. takže doporučuju nafotit, ať to máte pojištěný... A ještě doporučuju přečíst pár tipů tady - https://www.srovnator.cz/clanky/...dat-pozor/ , opatrnosti není nikdy dost.

0