Zdravim, na konci ledna letime do Malagy a chceme si pujcit auto. Koukal jsem na Delpaso Car Hire, maji tam balicek All inclusive, ktery by mel zahrnovat uplne vse. Radeji jsem jim psal i mail jestli je to opravdu vse, a ze uz pak nebudu muset nic platit, a odepsali ze je to opravdu vse. Nicmene mam zkusenost z Irska, kde vzdycky stejne chteli jeste penize za dalsi OPRAVDU uz uplne pojisteni a cena pujcovneho vzrostla 2x tolik. Tak jsem se chtel zeptat jestli tady mate nekdo zkusenost s touto pujcovnou, nebo byste doporucili jinou. Aktualne jsem si tam vyhlidl Focuse za nejakych 100ecek na 5 dni.Diky za rady :) .

Malaga - pujceni auta

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Pokud to nema být reklama na srovnator a jde opravdu o příspěvek k tématu: nafotit si auto pokud nemám full pojištění je samozřejmost u jakékoliv půjčovny.

1 Citovat

m.missy napsal(a):

Víte prosím u jaké půjčovny je možné půjčit auto na debetní kartu? V jiných zemích to šlo, teď jsem auto 3 roky nepůjčovala a podle renenzí je to v celku potíž. Jaká je realita? Nechce se mi zařizovat kreditku kvůli jedné cestě.

Marbesol

0 Citovat

Čerstvá zkušenost z Málagy s půjčovnou Del Passo. S full pojištěním 4 dny za 77 €, Citroen C3 s 65 tis. km. Interiér už trochu unavený, ale všechno fungovalo. Půjčení na "VIP přepážce", u neVIP (pro ty bez full pojištění) byla asi 3x delší pomalá fronta. Jinak standard pro full poj.: trocha úřadování, platba debetní kartou bez depozitu. Vrácení trvalo 30 sekund s dotazem jestli bylo vše OK a jestli je nádrž plná. Doprava z/na letiště včetně čekáni na shuttle bus asi 15 min.

1