- Fórum
- Půjčení auta
- Podmínky pro půjčení auta na Islandu
Podmínky pro půjčení auta na Islandu
Ahojky lidičky, co všechno budem muset splnit aby jsme si mohli půjčit auto na Islandu..Je taky zapotřebí kreditní karta?Děkuji za rady a informace..
Ahoj, my jsme v létě měli auto půjčené ze SADcars. Zaplatili jsme předem (v tom případě dávájí slevu několik procent) a na místě si jenom opsali kreditku a naše řidičáky.. Bez kreditky bych rozhodně nejela....
avis - najlacnejsia ponuka aku sme nasli na nas termin, rezervovali sme priamo na ich stranke, kreditku sme mali tak neviem ci ju vyzadovali asi ano, ... bluecarrental - dali nam auto aj bez kreditky na debetku, pytal si ale kreditnu kartu, dal som debetnu a uz nezistoval ci je alebo nieje tak neviem ci davaju na debetku stale alebo to vtedy preslo nahodou...
Ahoj, kreditku nepotřebuješ. Rezervovali jsme u Geysir (zaplatili jsme předem) a jen jsme nechávali cash (asi 20K nebo 10K, už nevím - šlo si vybrat jestli v ISK nebo eurech) jako zálohu. Vrácení bylo bez problémů i přes to, že jsem udělala malé 3 dírečky v předním skle :) Jen pozor na tankování bez tý kreditky. Dají se koupit prepaid cards jen na určitou hodnotu, ale taky po nás v půjčovně nic nechtěli i přes to, že jsme nedotankovali úplně plnou. Byli jsme v září 2017
Děkuji za informace takže jste tu kreditní kartu při rezerevaci nezadávali..máme zkušenosti z Irska..kde to bylo podmínkou...proto zjišťuji jak to funguje na Islandu..
Ahoj, my jsme si půjčovali auto na Islandu v prosinci a kreditka nebyla třeba. (Ale aktuálně jsme si ji po zkušenosti právě z Irska radši pořídili). Jinak bych doporučila půjčení přes guidetoiceland - měli zdaleka nejlevnější ceny, co jsem našla. Chvíli jsem se i bavila tím, že jsem sledovala, v jakém termínu je nejvhodnější si auto půjčit - můžeš mrknout na článek: http://realcamplife.com/renting-...n-iceland/
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!