Zdravím,v dubnu cestujeme do Bulharska (přílet do Burgasu) a plánujeme si půjčit auto. Mám několik dotazů:je lepší rezervovat auto předem? (je to levnější? sezóna ještě nebude) ...zatím jsem našel tak cca 50 euro včetně pojištění na 3 dny.je jistější si zařídit kreditní kartu? (zkušenosti, jak vím i tady čtu jsou různé, někdy stačí jen debitka, jindy problém..., do USA jsme si zřizovali a pak ji po nás ani nechtěli v Enterprise)nějaké kontrkétní zkušenosti s půjčováním aut v Bulharsku?Děkuji za za odpovězení kterékoli otázky. .

Bulharsko – půjčení auta (doporučení)

Založil ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Zdravím,

v dubnu cestujeme do Bulharska (přílet do Burgasu) a plánujeme si půjčit auto. Mám několik dotazů:

  • je lepší rezervovat auto předem? (je to levnější? sezóna ještě nebude) ...zatím jsem našel tak cca 50 euro včetně pojištění na 3 dny.
  • je jistější si zařídit kreditní kartu? (zkušenosti, jak vím i tady čtu jsou různé, někdy stačí jen debitka, jindy problém..., do USA jsme si zřizovali a pak ji po nás ani nechtěli v Enterprise)
  • nějaké kontrkétní zkušenosti s půjčováním aut v Bulharsku?

Děkuji za za odpovězení kterékoli otázky.

0

my sa chystame pozicat v Burgase o 3 tyzdne...booknute cez Ryanair s poistkou, vyslo to najlacnejsie. cca 40 euro na 2 dni ford focus a podobne. 

kreditku si urcite zaobstarajte, hned mate ovela vacsi vyber pozicovni...toto je stalica medzi otazkami, kde sa da pozicat auto bez kreditky :)
0 Citovat

Dobře díky.

0
2 reakce