Ahoj všem Zkoušel jste někdo v poslední době Saudia Airlines? Ty jejich tarify do Thajska mi celkem dráždí plánovací závity.  Na YT jsou celkem fajn video recenze z poslední doby. Pochopil jsem, že se aerolinka snaží pomalu, ale jistě konkurovat Emirates a četl jsem, že do roku 2030 chce ze Saudské Arábie udělat transit hub jako právě V SAE. Bez alkoholu na palubě se obejdu a relativně nový Dreamlinery mě určitě nevadí 😂 Mají amenity kity, deky, údajně slušnej palubní servis… Na druhou stranu všude na netu (Trustpilot, SkyTrax, apod.) jsou dokola negativní recenze o customer service, nespolehlivosti apod.   Tak mě zajímá, jestli má někdo aktuální info a zkušenost (z doby “po COVIDu”). Děkuji!  .

Saudia Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

Robili ste uz niekto checkin na let s Korean ktory bol prehodeny so Saudie? Islo vam to? Mne to vypise, ze checkin nie je mozny lebo ticket is under airport control...

0 Citovat

V rezervaci mě to na checkin pustí s tím, že můžu vyplnit údaje a 24 hodin před odletem udělají automaticky checkin.

0 Citovat

v appke maju automated checkin ,ale nerobil som to ,zajtra skusim

0 Citovat

Nám check in šel udělat úplně v pohodě v jejich appce. Tuším to šlo snad 48 hod. předem. Místa jsme měli vybraný už dlouho dopředu (zdarma). 

Jinak oba lety úplně plný. Místa na nohy bylo hodně a servis taky v pořádku. 

0