FlyOne
Ahoj. Před pár měsíci jsem chytl tu jejich akci PRG - RMO - TAS (RT). Cena výborná (kolem 2000 Kč za RT). Týden na to, změnili letový řád, takže z pár hodin čekačky v RMO vzniklo třeba 12 hodin. A o dva dny později úplně posunuli novou linku RMO - TAS z července na konec října (já mám září). Přišel email o zrušení mé letenky kvůli jejich změnám a odkaz na manage my booking, kde bylo na výběr buď zažádat o refund nebo nová vybrat nové termíny. Jenže kalendář s novými termíny byl prázdný - nic tam nešlo vybrat. Oni totiž nejdříve prodávali od července letenky s přestupem PRG - TAS s celkem rychlým přestupem v RMO. Pak rozesrali lety PRG - RMO a nakonec posunuli rozlítání nové linky RMO - TAS až na konec října. Navíc už nenabízí ke koupi letenku PRG - TAS, ale teoreticky by si to musel člověk s nimi poskládat sám po jednotlivých segmentech. Psal jsem jim přes jejich kontaktní formulář, že nechci refund, ale žádám o rebooking (včetně všech printscreenů atd). To už je cca šest týdnů (dostal jsem automatický email s potvrzením s číslem reklamace). Bez reakce. Pak jsem před dvěma týdny posílal připomenutí. Opět bez reakce. A to samé před týdnem. Tento týden už chci postupovat přímo přes nějakou instituci. Někdo ten samý problém nebo řešil s nimi něco podobného a měl by radu kam se obrátit. Díky PS: TAS z PRG RT za 2000 se mi jim jako nechce nechávat jen tak bez boje.
Asi normálně na Úřad pro civilní letectví České republiky, případně i Moldavska.
Pokud trváš na dopravě do Taškentu, tak teď je to na bedrech aerolinky. Refundem tě vyfuckovat nemůžou. Letíš z EU, chrání tě unijní právo.
Fakt si myslíte, že aerolinka z Moldávie vás bude rebookovat na jinou aerolinku? :-D
Jako jo, teorie je to hezká, můžete se odvolávat třeba na lampárnu, ale praxe má trošku jinou barvu.
Viděl snad někdy někdo, že by vás třeba wizzair rebookoval na Emirates?
A odkud jste vzal informaci, že Tomáš chce rebooking na jinou aerolinku? Ani on o to nežádá, ani já to netvril.
Přesměrování na jiný termín se stejnou aerolinkou je v tomto případě naprosto logický požadavek. Vyblokování daného spojení z rezervačního systému pro tenhle případ není důvod k odmítnutí z přepravy. V úvodním příspěvku je dokonce napsáno, že rezervační systém samostatné rezervace umožňuje.
Žádná Emirates ani podobně není potřeba.
Přeji pěkný den
Aerolinka má cestujícího přesměrovat na nejbližší možný termín za srovnatelných přepravních podmínek (Tj. Wizz Air a Emirates se vylučují.)
Pokud je nejbližší dostupný let až za měsíc nebo klidně za rok, samo o sobě to nehraje roli. Pokud s tím cestující souhlasí, může letět. Jestliže mu to nevyhovuje, může zvolit refundaci místo přesměrování.
Tomáš ale podle svého příspěvku refundaci nechce. Chce letět do Taškentu, jen v jiném termínu. Proto mi přijde jeho požadavek na přesměrování naprosto legitimní.
Lord Pitzbuňka: Mimochodem když už porovnáváte Wizz a Emirates, tak jistě souhlasíte, že jedním z hlavních rozdílů je cena. Když teď půjdu na web Flyone a poskládám si ty segmenty (třeba na listopad) sám: PRG-RMO-PRG + RMO-TAS-RMO tak nejnižší možná cena je 412 Euro (tarif Light). Což je v podstatě cena síťových aerolinek se zavazadlem. Takže přirovnávat tuhle trasu k rozdílu Wizz a Emirates mi přijde trochu mimo. A samozřejmě jsem v pohodě s tím, když mi nabídnou jiný termín (od dubna dále) se stejnou aerolinkou.