Discount club Wizzair

Založil(a) před 14 lety YahooSeeker [Bot] ve fóru Letecké společnosti

113 reakcí

Měl by platit do zítra, nákup letenek na kdykoliv.

0 Citovat

A best before 27.6.2025 přeložíme jak?

0 Citovat

Wizz s tebou stejně vyjebe - třeba u jejich kreditu je uvedena i hodina a minuta expirace. 

4 Citovat

Nevim, jestli je to uz dele, ja si toho vsimla dnes nahodne, ze zdrazili WDC na 59,99€ a 99,99€ na rok…,

0 Citovat

Je to jiz dlouho

0 Citovat

.....ja mam od lonska WDC, za starou cenu ještě, takže jsem to nezaregistrovala.

0 Citovat

Oni to zdražovali a taky změnili podmínky, kvůli změně podmínek posílali maila s tím, že pokud mi to nevyhovuje, tak že to můžu zrušit a oni vrátí nějakou poměrnou část toho poplatku. Nechávám to teď doběhnout, ještě jsem na to nakoupila nějaké letenky na příští rok a pak už na to kašlu.

0 Citovat

Ja tez, nicmene na pristi rok jsem zatim nic nenasla (Viden nechci), takze zrejme nic nekoupim uz. 

0 Citovat

No hlavně to jde použít jen na slevu letenek nad 30 eur. (29,99 OW) Pokud je letenka levnější tak platíš stejně jak s klubem tak bez.  

A tak musíš udělat opravdu hodně cest s Wizzem za rok, aby se ti ten klub vůbec zaplatil, což je třeba z Prahy, s jejich oseknou nabídkou, docela nereálné, pokud nelétáš pravidelně s velkou rodinou.

2 Citovat

Wizz Air ľuďom v Poľsku vypláca kompenzáciu 15 eur za zmenu podmienok WDC.

https://www.sme.sk/closer/c/lete...-peniaze 

0 Citovat

Wizz Air snižuje ceny na diskont club:

diskont club standart - 39,99- eur

diskont club plus - 59,99

do 13.04.2026

0 Citovat

přepálil to a nikdo to nekupuje

0 Citovat

Ahoj, má niekdo skúsenosť s nasledovným? Mám Wizz diskont club standart, na bookingu som objednal ubytovanie, ale v čase, keď má byť pripísaný kredit už Wizz diskont club standart mať nebudem. Pripíše sa kredit?

Ak dobre chápem obchodné podmienky, malo by stačiť, ak budem mať Wizz diskont club standart len pri bookovaní.

edit: Majka, ďakujem.

0 Citovat

Nepripise,  stejnou situaci jsem reklamovala zcela zbytečně.  Jako vše u Wizz

1
113 reakcí