Dneska odpoledne mi přišlo od Pegasu (mám tam účet) avizo, že mají celej víkend "30% discount for mobile at this weekend" Myslel jsem, že se to vztahuje na tu jejich appku, tam mi to nic nenabídlo i když jsem došel až k placení. To samý na webových mobilních stránkách. Podařilo se Vám někomu urvat slibovanou lepší cenu ? EDIT: sleva je jen na domácí lety  .

Pegasus Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

Mně se 1 EUR přehodí v dalším kroku na klasických 11 EUR. Asi nějaký pozůstatek víkendové akce, kde byl právě i flex za 1.

0 Citovat

mirjur napsal(a):

No ale ty časy příletů a odletů do/z Muscatu jsou docela tragické, co jsem se díval...

JJ souhlas, hlavně ten ranní přílet. Na druhou stranu přestup celkem v pohodě a za tu cenu by se to dalo přežít. Omán mám na seznamu hodně vysoko, tak mi trochu svrbí prsty... :-)

0 Citovat

Máte někdo s tím refundem zkušenost? Zdá se mi to až moc "v pohodě" .

0 Citovat

@Ota Plk: Mám, měli jsme takto Omán v únoru, nemohli jsme odletět, zažádali jsme o refund a peníze zpátky na účtu asi za 3 dny.

1 Citovat

Ahoj, mam zakoupene letenky Pegasus Airlines na 29.7. a zpet 26.8. do Maroka (Casablanca) pro syna a manzela.  Ráda bych u jednoho z cestujících dokoupila 1ks odbaveneho zavazadla (20kg) tam a zpět, ale bohužel nevím jak pokračovat v platbě online. Castka je 78 Eur. Po zadani platebni karty se mi nabizi první variantu "okamžitý bankovní prevod", ktera  potřebuje kód země, ale nenabízí kod CZ nebo CZE. Další varianty plateb jsou pro bankovní účty v jiných státech jako DE, Belgie atd... Dokaze mi nekdo poradit jak zaplatit, lezim tu v tom uz hodinu  ajsem celkem zoufala :D Napada me jesli nebude problem v tom, ze kdyz budu platit v eurech, tak musim zadat kod zeme Nemecka? Nerada bych neco zvrzala :D Můžu poprosit o radu jakým způsobem zaplatit? Diky moc

0 Citovat

Tak jsem dokoupeni pres Pegasus studovala jeste nejakou dobu a je mozne, ze platba je potreba uhrada mozna pouze v jejich mene?

Diky

0 Citovat

Před pár měsíci jsem dokupoval sedadlo a platil bez problémů kartou v EUR. Při platbě kartou se nezadává žádný kód země... Používám mobilní aplikaci, zkuste to tam.

0 Citovat

Pegasus by mal od mája 2024 lietať medzi Bratislavou a Antalyou, dva krát týždenne v sobotu a stredu...

3 Citovat

Lupnu to sem... Pegasus nám ode dneška změnil podmínky pro zavazadla, nyní je v tom nejnižším tarifu už jen 40x30x15, ale jen 3 kg... 

https://www.flypgs.com/en/pegasu...-allowance

No řekni, máš rád Turky? Máš rád ty pohanský psy? Viď že nemáš... Nejprve TK změny v Miles&Smiles, teď tohle;-)

 

9 Citovat

Tak platí to až od teď. A já si myslel, že udělám novou zkušenost a poletím jen se 3 kg bagáže. Aspoň to člověka donutí nebrat sebou blbosti :-)

0 Citovat

Na druhou stranu, mám zatím pocit, že zákaznický servis má o 100% vyšší efektivitu u Pegasus jak TK. Turkish s oblibou označí feedback za odpovězený, ačkoliv tomu není. Nebo dva nesouvisející spojí do jednoho, kde na 1/4 odpoví...

0 Citovat

Velký příručák byla u nich celkem výhoda. Škoda no.

Ale jako 3 kg je docela extrém teda 😁

0 Citovat

Na druhou stranu třeba u letenky Krakov - Ankara vyjde odbavené zavazadlo 12 kg na 8 EUR, což mi přijde lepší než fixních 15 EUR za dva příruční. 

0 Citovat

"With the new flight packages, we aim to...blablabla...provide a better flight experience for our guests." 🥴

Už aby EU zavedla ten minimální příručák...

1 Citovat

Takže již vytvořené budoucí lety mají ještě jistotu většího příručního?

0 Citovat

Ano

0 Citovat

skvěělé díky

0 Citovat

Ahoj, 

Prosím o radu :) . Mám zpáteční let PRG - SAW - FRU na jedné rezervaci a bohužel bych potřebovala proletět jen PRG - SAW a zpět. Nevíte někdo, jestli se dá ten návazný nějak z rezervace odstranit ? Zkoušela jsem změnu, ale jde jen město ve stejné cílové destinaci. Navíc nejde checkin online. Pokud koupím další letenku zpátky SAW - PRG, nechají mě udělat checkin jen pro let tam PRG - SAW? 

Napsala jsem i dotaz na Pegasus, ale odpověd byla úplně mimo téma a poslali jen podmínky pro refund. Na turecké číslo se mi zatím moc volat nechce :D

Díky

0 Citovat

Udělají ti check in až do FRU, ale nastoupit do letadla tě nedonutí. Takže myslím, že koupit jen SAW-PRG by mělo fungovat. Samozřejmě jsou zde ty příběhy kdy se pak objevíš na black listu, ale myslím že to není tak horké, jak se píše na novinkách.

Pokud máš odbaveny kufr, tak smůla. musíš letenku změnit nebo koupit novou. 

2 Citovat

pokud ma odbaveny kufr, muze si ho take nechat odbavit jen do prvni destinace.

0 Citovat

Dle vlastní opakované zkušenosti nelze nechat odbavit kufr jen do první destinace. 

0 Citovat

Odbavený kufr nemám. Se změnou původní letenky jsem se teda už rozloučila. Asi proletím PRG - SAW z původního a dokoupím ještě SAW - PRG samostatně. Díky

 

0 Citovat

OLMC1 napsal(a):

Dle vlastní opakované zkušenosti nelze nechat odbavit kufr jen do první destinace. 

Mam ponekud odlisnou zkusenost, a kufr jsem jen do prvni destinace odbavil vicekrat.

0