Letiště Vídeň Adresa: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat, Rakousko Kód: VIE Nadmořská výška: 183 m Telefon: +43170070 .

Vídeň (VIE)

Založil ve fóru Letiště

Moje zkušenosti z tohoto víkendu: v sobotu jsme odjížděli od nástupiště 2/2, v neděli ráno jsme přijeli přímo k té budově. I když mělo být nádraží v sobotu ráno oficiálně ještě zavřené, tak už šlo v 2:00 normálně projít. 

1 Citovat

V pátek jel vlak Gepard express na Vídeň, taky z 2/2, hala normálně otevřená, je fajn, že se to dá v pohodě stíhat, když dojedete nočním rozjezdem na hlavák.

0 Citovat

Ahojte,

Z dôvodu rušenia na poslednú chvíľu mi ostalo za túto sezónu 8 voucherov na SlovakLines v hodnote 7,90€, t.j spolu 63,20€.

Nechám za 40€, t.j. cca 5€/ks.

Voucher možno použiť na akúkoľvek linku v rámci SlovakLines liniek (aj Bratislava- Viedeň).

Platnosť 04/2024.

Pre viac info, prosím o správu/koment.

Ďakujem 

0 Citovat

Ahoj, nemá někdo přehled, jak aktuálně vypadá fronta na security v soboty kolem 5h ráno? Jde mi o to, jestli to bývá úplně prázdné, nebo "nějaké fronty" se tvoří. Jedem s otcem, kterého vytáčí i 10min fronta, tak premýšlíme o koupi fast tracku (v rámci zachování cestovní pohody😃) 

0 Citovat

Já jsem tam byl minulou sobotu v 8 ráno a fronta 0 vteřin :D  Řekl bych že fast track je zbytečnej platit

0 Citovat

A jak na pasovce s frontama? Kdy odejit ze salonku…

0 Citovat

Za mě fast track taky zbytečně, teď v sobotu kolem půl 5 ráno : procedura od pípnutí boarding pasu po nasazování pásku zpět do gatí za security sakumprásk 4 minuty .. stejná zkušenost na všech ranních letech v loňském roce, nic nepřiplácejte 

0 Citovat

@Mandre - viac ako 10min som snáď nikdy nečakala. A to chodíme väčšinou s dcérkou,čiže k okienku s policajtom,nie k automatu.

1