Zdravimmel bych dotazek ohledne prestupu na letisti v SIN.Mam zakoupene letenky s BA do SIN s priletem kolem 17:00 na Terminal 1.Nasledujici den odlet kolem 7 do Barmy.Rozhodl jsem se ze nejspis stravim noc na letisti.Zajimalo by me tedy nejake doporucene misto na pripadne slozeni hlavy ( za hotel se me platit nechce) a pripadnou kombinaci se salonkem kvuli sprse a snidani 8-) Diky za kazdy tip at uz na slozeni hlavy ci nejakeho doporuceneho mista co je "must see" .

Singapore Changi (SIN)

Založil ve fóru Letiště

8 reakcí

Zdravim

mel bych dotazek ohledne prestupu na letisti v SIN.Mam zakoupene letenky s BA do SIN s priletem kolem 17:00 na Terminal 1.Nasledujici den odlet kolem 7 do Barmy.

Rozhodl jsem se ze nejspis stravim noc na letisti.Zajimalo by me tedy nejake doporucene misto na pripadne slozeni hlavy ( za hotel se me platit nechce) a pripadnou kombinaci se salonkem kvuli sprse a snidani 8-)

Diky za kazdy tip at uz na slozeni hlavy ci nejakeho doporuceneho mista co je "must see"

0

https://www.sleepinginairports.n...gapore.htm

0 Citovat

rozhodně je ale hloupost zůstat 14 hodin na letišti. Aspoň procházku kolem Marina Bay si to zaslouží.

0 Citovat

Leonard napsal(a):

rozhodně je ale hloupost zůstat 14 hodin na letišti. Aspoň procházku kolem Marina Bay si to zaslouží.

mozna jsem to mel dopsat ...mesto samotne je v planu na konci tripu...2 dny

0 Citovat

Ahoj , co jsem tak koukal tak singapur je užasný letiště.. přiletim z Helsinek na Terminál 1 a odlet mám také z Terminálu 1... Můžu opustit ten terminál bez víza?

0 Citovat

zase to tu nejak upada tymi otazkami :D

0 Citovat

Jestli Petr letí se Singapore Airlines a jeho lowcost odnožemi, mrkni na jejich stop–over program. Cenově za hubičku oproti tomu, co vše dostaneš (hotel, dopravu, vstupy).

0 Citovat

Mám dotaz k salonkům. Pro priority pass vidím 3 na terminálu 1. Je mezi nimi nějaký významný rozdíl? Vyplatí se "obětovat" vstup? 


Ještě dotaz k samotnému letišti. Jsou tam někde k dispozici sprchy mimo salonky? Která ze zahrad stojí za navštívení na první pohled mě zaujali motýli, orchideje a enchanted garden. :-) 

0 Citovat

Tak si odpovím sám, třeba to někdo využije. Rozdíl mezi salonky pro PriorityPass držitele prý skoro žádný není, aspoň to říkala paní za přepážkou. Nakonec jsme byli v Dnata Lounge. Nabídka na baru za mě slušná. Byli jsme tam o půl noci a jídla na výběr taky spoustu od studeného bufetu přes teplé jídlo jak asijské, tak západní. Sprcha po celém dni ve městě taky přišla vhod. Místa dostatek. 


img-2172.jpg

0
8 reakcí