Dobrý den, koupili jsme letenky 18.12.-4.1. do Thajska, chci se zeptat zda má stímto termínem někdo zkušenost a zda je vhodné nechat výběr ubytování až tam nebo rezervovat předem, případně budu vděčná za každý tip na dobré ubytko tam. Děkuj .

Thajsko-Koh Samui, Koh Phangan, Koh Thao - Vánoce

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Dobrý den,
koupili jsme letenky 18.12.-4.1. do Thajska, chci se zeptat zda má stímto termínem někdo zkušenost a zda je vhodné nechat výběr ubytování až tam nebo rezervovat předem, případně budu vděčná za každý tip na dobré ubytko tam.
Děkuj

0

Sežeňte si ubytování jen na první den, možná 2 dokud se nerozkoukáte. V Thajsku jej posléze seženete velice snadno a za daleko příznivější ceny. Případně využijte airbnb.com smiley

0 Citovat

Ahoj, já bych teda v tomto vánočním období rezervoval dopředu a zvlášť na těchto místech ..to lepší bude pryč a bude to přebraný.. budete to mít v klidu ( za těch pár stovek to nestojí ) smiley

0 Citovat

Děkuji za názory, chci se zepta ohedně ostrůvků okolo ko samui, jaké byste třeba doporučili?

0 Citovat

Za mě jednoznačně Ko Tao. Super šnorchlování a potápění, ale i na pohodičku s rodinou. Určitě klidnější atmosféra než na Ko Samui.

0 Citovat

Koh Samui je hodně rušný, já bych se znova vrátil na Koh Phangan, naprostá spokojenost. Ale není problém projet dva až tři ostrovy. Kolem Koh Thao jsem jenom proplouval a co jsem slyšel, tak je zde velice drahá doprava, ze tam jsou pouze jeepy a za poměrně vysoké ceny.
Co se týče ubytování v období Vánoc, taky bych radši řešil předem smiley

0
5 reakcí