Dobrý den, v září letím do Kolumbie a potřeboval bych nějaké stránky které používáte v Jižní Americe na ubytování. Děkuji .

Kolumbie

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

vsak pozriet letenku Turkish von z Kolumbie v ITA Matrix a tam vidiet rozpisane poplatky

0 Citovat

Tak jsem volal do SA, prý je to i u Turkish Airlines již započteno v ceně letenky.

0 Citovat

Zdravím,


před týdnem jsem se vrátil po třech měsících z Kolumbie a za sebe můžu zemi jenom doporučit. Hlavně pro aktivní lidi, co rádi chodí a nebojí se prudkých a dlouhých kopců.


Speciálně bych upozornil na pár zapadlejších míst, kam stojí za to jet, když má člověk dost času:

- Cerro Tusa, taková zelená pyramida. Hodně prudká a náročná na vylezení, ale jinak to je reklama na Kolumbii (cca 2 hodiny busem z Medellínu)
- Urrao, zapadlá vesnice, kdy i samotná cesta busem je zážitek
- San Agustín, vesnice plná soch alá Velikonoční ostrovy
- NP Los Nevados, alespoň jeden trek na více dnů, příroda v parku je parádní (či El Cocuy, kde jsem ale nebyl, nicméně hromada lidí to chválila)
- Jardín, osobně jsem tam nebyl, ale hodně mě to mrzí - krásná vesnička v horách, kolumbijská pohoda
- Cerro Kennedy, krásné výhledy a senzační východ slunce


Ohledně bezpečnosti bych za sebe řekl, že ok, ale byl jsem dost opatrný. Na druhou stranu jsem potkal hromadu lidí, co bylo okradeno. Často ale přiznávali, že byli někde, kde být neměli nebo prostě kapsa v baru.


Cestování po Kolumbii je hodně snadný v autobusech, prostě hromada spojů za dobré ceny nebo přelety, co šetří čas a taky nejsou extra drahé. Taxíky jsou levný a kromě Cartageny a Santa Marty měli všude taxametry. V pohodě jsem se všude nějak domluvil i bez znalosti španělštiny, ale někdy by se hodila, to jo.


Za mě celkově Kolumbie super. Pokud by si někdo chtěl přečíst podrobnější články, tak jsem něco průběžně sepisoval: https://nohynacestach.cz/category/kolumbie/

0 Citovat

Tak tady máme možnost brigády v této těžké době. Je určeno především pro dívky a ženy s větší velikosti poprsí ;-).
Je to šance pro Naděždu a její sestry soudružky. Dá se pěkně spojit s dovolenou v Kolumbii.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahr...nicni_kzem

 

 

0 Citovat

Narcos!

0 Citovat

Vladimíre Vladimiroviči! Na tebe jsem úplně zapomněl. Da’ se i na prdel a břicho, takže ano, máš taky šanci.

0 Citovat

Já bych radši ty kozičky. Mám z toho neustálého home officu a "kvalitní" stravy už povadlá prsíčka.

0 Citovat

niemandos napsal(a):

Tak tady máme možnost brigády v této těžké době. Je určeno především pro dívky a ženy s větší velikosti poprsí ;-).
Je to šance pro Naděždu a její sestry soudružky. Dá se pěkně spojit s dovolenou v Kolumbii.

Fakt? Já bych to spíš bral pro ty tvaru žehlící prkno.

0 Citovat

Není problém. Jen u panděra by byl asi větší vejvar, protože tam toho můžou nacpat hafo. Přece jen u prsíček by se museli držet trošku zpátky, aby to nebylo u tebe podezřele ;-) 

Z mírné nadváhy si nedělej hlavu. Podobným “covidovým syndromem” trpí většina populace. Přece jen když nemůžeš jít do hospody a chlastáš doma, nemáš ani ten pohyb spojeny s hospodou. A díky absenci přátel i víc vypijěs, páč mín mluvíš. Ale to je individuální. O cestě do práce třeba na kole kolobězce ani nemluvím (neelektrické).

Mám ale pro tebe řešení. Chyt si svého Covida, který za všechno stejně může a on už ti pomůže pár kilo shodit. Ale vybírejte opatrně. 

0 Citovat

Vidím Michale, že o problematice víš prd. Žehlící prkno nenafoukneš na  pětky. Hrozí pak exploze jak u přefouklého balonku. O estetické stránce ani nemluvě. Když na letišti uvidí štíhlou podobně vyvinutou holku, tak si to budou chtít užít. A jestli už ví o tomto novém trendu, bude to podezřelé. U větších prsou odstraňíš tuk a nahradíš matrošem. Bude to i působit přirozeně. :-) Nene. Tady se daleko lépe uplatní zasloužilé soudružky jako je Naděžda.

0 Citovat

Tohle je pro amatéry, Pablo měl vlastní letku.

0 Citovat

https://travelfree.info/4-hotels...-colombia/

 

0 Citovat

No vidíš to. Další důvod letět. Za 700 Kč pěkný 4 * hotel to na Bogotu není špatné. Vidíš to Biči boží.

0 Citovat

Vidim ale neresim, jsem cestovatelsky frustrovan, rusim rezervace, preobjednavam testy, komunikuji s podporou vsech moznych aerolinek. Nebavi me to, ale muzu vinit jen svuj prehnany optimismus

0 Citovat

Ach jo. No nakoupil jsi toho jednoduše moc. 30 zpáteček je na dnešní dobu hrozné číslo :-) Všechno to zruš nebo posun na lepší časy (podzim 2021) a přijd na nový rok ke mně na ruma. Uděláš nejlíp. Nebo já přijdu k tobě :-)))) Nakašlat na Kanáry.

0