Airbnb.cz je celosvětovým dealerem ubytování v soukromí. Nabídnou můžete i své prostory. Vstupní bonus 500 Kč za doporučení zákazníka: http://Cestujlevne.com/go-airbnb Promo kód na 600 Kč: Airbnbnomades (objednávka nad 150$) .

Airbnb.cz - soukromé apartmány

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

127 reakcí

Ad @pokus

Taky airbnb zrusilo ubytovani ve Fr. Polynezii na 5 noci 10 dni pred odletom. Kompenzace cca 500 kc, jsem odmitla, nastesti penize vratili do 2 dnu na kartu. Airbnb je posledni moznost ubytovani, kterou pouziji. Za ten stres to nestoji

Ani mě to nepřekvapuje.

To samé mi provedlo AirBnB před několika lety. Kompenzace jen 20 USD, ani to nestačilo na rozdíl mezi původním a novým ubytováním.
Plno emailů s texty typu "jsme rádi, že jsi součástí naší komunity" a pod. 
Ubytovatel nabízel ubytování dál za vyšší cenu než bylo v původní nabídce. Ani mu nesebrali titul "Superhostitel".

0 Citovat

@pokus: A fakt za to zrušení mohlo Airbnb? Nezrušil to spíš provozovatel ubytka? To samé by se pak stalo, i kdyby to bylo přes Booking nebo jiné. Často jsou ubytka nabízená přes více platforem zároveň. 

Já většinou rezervuju přes Booking, protože Airbnb bývá dražší u stejného ubytka, ale v dražších zemích občas najdu nejlevnější možnost z těch, co mi vyhovují, přes Airbnb (např. teď v La Romana). Ve dvou lidech bývá třeba v Latinské Americe Airbnb nejlevnější, což říkají Harovci (slovenský mladý pár), kteří nedávno projeli většinu zemí Latinské Ameriky.

0 Citovat

Bezpecnejsi jsou hotely nez apartmany kvuli zruseni, ale apartmany neresi zda tam nechate zavazadlo nebo prijedete drive nebo pozdeji a muzete tam varit, kolikrat nabizeji dovoz nebo odvoz na letiste nebo na nakup zdarma. Proto zalezi na potrebach klienta

2
127 reakcí