Ahoj, chtěl bych se podělit o zajímavá data ohledně cen dovolených v roce 2026.  Analyzoval jsem přes 11 000 hotelových nabídek na Invia.cz a tady je   přehled nejlevnějších all-inclusive pobytů za osobu/týden:   Bulharsko – od 5 990 Kč   Turecko – od 6 518 Kč (all inclusive!)   Egypt – od 7 290 Kč   Řecko – od 7 488 Kč   Chorvatsko – od 8 990 Kč (autem ještě levněji)   Španělsko – od 7 412 Kč Zajímavé je, že Turecko nabízí nejlepší poměr cena/kvalita - za 13 000 Kč   dostanete 4 all inclusive resort s aquaparkem. V Řecku za stejné peníze 3   hotel s polopenzí. Nejlevnější měsíce: květen, červen, září (o 30-50 % levnější než   červenec/srpen). Pokud by vás zajímal detailnější rozbor, napsal jsem o tom na svém webu hotelradar.cz - snažím se tam denně sledovat cenové propady a nejlepší  nabídky. Jaké máte zkušenosti s cenami? Kam jedete letos?  .

Srovnání cen all-inclusive dovolené 2026 - kde je nejlevněji?

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

4 reakce

Ahoj, chtěl bych se podělit o zajímavá data ohledně cen dovolených v roce 2026.  Analyzoval jsem přes 11 000 hotelových nabídek na Invia.cz a tady je   přehled nejlevnějších all-inclusive pobytů za osobu/týden:

Bulharsko – od 5 990 Kč
  Turecko – od 6 518 Kč (all inclusive!)
  Egypt – od 7 290 Kč
  Řecko – od 7 488 Kč
  Chorvatsko – od 8 990 Kč (autem ještě levněji)
  Španělsko – od 7 412 Kč

Zajímavé je, že Turecko nabízí nejlepší poměr cena/kvalita - za 13 000 Kč   dostanete 4 all inclusive resort s aquaparkem. V Řecku za stejné peníze 3   hotel s polopenzí.

Nejlevnější měsíce: květen, červen, září (o 30-50 % levnější než   červenec/srpen).

Pokud by vás zajímal detailnější rozbor, napsal jsem o tom na svém webu hotelradar.cz - snažím se tam denně sledovat cenové propady a nejlepší  nabídky.

Jaké máte zkušenosti s cenami? Kam jedete letos?

0

Nemělo by to znít, udělal jsem si v lednu web, jsem zoufalý,  tak somruju na cizím webu co nabízí taky zájezdy?

7 Citovat

Já bych mu dal za snahu Řád zlaté vařečky.

0 Citovat

Staci chvilku sledovat a tohle clovek vidi i bez analyzy. To byly i loni…

1 Citovat

A tos musel analyzovat a přišel jsi na tohle? A musel ses s tím pochlubit? Jak dlouho ti to trvalo? Mě cca 10 sekund a je to stejně k H jako to tvé :)

img-0838.jpg

2
4 reakce