Dobry den, chtěl sem se zeptat jak je na tom počasí v Egyptě prvních 14 dní v dubnu. Hurghada a Marsa Alam. Na internetu se teploty stránku od stránky dost liší tak jestli je toto období dobré na dovolenou . Díky .

Počasí v Egyptě

Založil ve fóru Zájezdy s CK

9 reakcí

Dobry den, chtěl sem se zeptat jak je na tom počasí v Egyptě prvních 14 dní v dubnu. Hurghada a Marsa Alam. Na internetu se teploty stránku od stránky dost liší tak jestli je toto období dobré na dovolenou .

Díky

0

Zalezi kam chces a co chces delat - sever ma prumer tak kolem 26 a jizneji je kolem 28 - na prohlidku pamatek ideal - na koupani nic moc - u pobrezi rudeho more fouka dosti silny vitr ktery to pocitove pekne ochlazuje a voda jeste take neni dosti prohrata

0 Citovat

Hurghada a Marsa Alam
Čistě jen na dovolenou u bazénu , moře . Žádné výlety . Později tam bude určitě hrozný vedro. Tak jestli bude 28 stupnu tak to je dobry

0 Citovat

Já byl kdysi asi měsíc v Hurghadě na přelomu leden/únor. Na celodenní válení v moři to nebylo, ale pokud nebylo zataženo, bylo teplo i ve vodě. Duben bude už v pohodě (takové Bulharsko v létě smiley )

0 Citovat

U pobrezi takove vedro neni ani v lete protoze to hodne ochlazuje ten velky vitr - na koupani bych volil nejdrive cerven - pokud se chces valet v dubnu u vody tak jsou lepsi emiraty - sice more taky jeste zadna slava ale krasne teploucko jak u more tak u bazenu.

0 Citovat

Ja som si dal onehdy Hurghadu na vlastnu past v januari a never more.. Zaciatkom roka pravidelne fuka chamesin - vietor z puste - a ten zraza pocitovu teplotu aj o 10°C. Plus na suchom vzduchu sa mokre telo ochladzuje ovela viac, co tiez nepomoze. Ja som sa chodil do mora zohriat a po vylezeni som klepal kosu. Zasa, Udolie Kralov bolo vsak v tomto obdobi naparadu, takze ak niekomu ide o pyramidu a sfingu tak nieje lepsie obdobie.

Komu ide o plavanie tak odporucam U-ckovy rezort a zavetrie, alebo neskorsie obdobie blizsie k letu.
smiley

0 Citovat

Aktuálně Egypt All Inclusive 8 dní za 5690 Kč - viz Eximtour, odlet v neděli !

0 Citovat

jak to vypadá v říjnu? Je to ideál nebo už špatný? já už ze zoufalství nevím kam tak mě napadá Egypt i když to není to co bych chtěl.

0 Citovat

Ještě bude vedro.

0 Citovat

Říjen bývá docela v pohodě, zvlášť u moře. Ale asi bych jel spíš na Sinaj než do Marsy nebo Hurghady.

0
9 reakcí