Ahoj, poradíte někdo, kdy kupovat letenky někam "do tepla" v období Vánoc? Žádné last minute asi v tomhle období (třeba od německých CK asi nehrozí, nebo ano? Díky moc, I. .

Nějaké tipy kam cestovat přes Vánoce?

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

Potíž je, že zavazadla v základu už nemá skoro nikdo a začíná se to polehoučku zavádět i v C, např. Finnair.

0 Citovat

Však já jsem to i tak koupila. Z Krakova za 24000. Pro nás druhé nejbližší letiště s levným parkováním. A noc na cestě zpět holt bude přetavena ve výhodu😉

0 Citovat

Malajsie na vánoce, jaký je to nápad? My se teda chceme vrátit hned po vánocích, takže se s Qatarem a jejich promo kódem dostanu cca na 16 000  Prahy. Ale chci i pár dní na pláži, plavat v moři a poflakovat se. A na Langkawi nečtu zrovna hezké názory. Nebo kam jinam do Asie? V Thajsku se bojím, že bude narváno, a ani mě to tam nikdy nelákalo.

0 Citovat

Nedávná zkušenost - super.

0 Citovat

Update: Wizz na trase KTW - FUE, pobyt pres cele svatky, 18.12. - 01.01., za 490 zlatek zpatecka, s WDC. Bez WDC za 578. Na vanoce naprosto smesna cena - od 2.800 Kc.

4 Citovat

Kdo plánuje úprk mimo dosah Santy Clause, Air Arabia nabízí řešení. S jedním přestupem v Sharjah je tam přes Vánoce spousta termínů z Prahy do Indie za velice rozumný peníze. Bombaj, Dillí nebo Kóči za cca 13 tis vč. odbaveného zavazadla, koupací Goa Manohar je tam přes svátky za 16 tis vč. 20 kg zavazadel. Koupit pak přískok kamkoli jinam do Indie s Air India Express nebo IndiGo je otázka pár kaček. Ty přískoky se nevyplatí kupovat uplně dlouho předem, dají se koupit týden dva dopředu. Co mám zkušenost, Indů se Vánoce netýkají a lety jedou v běžným cenovým režimu. Na většině území Indie je přes Vánoce ideální počasí na turistiku i na koupačky na západním pobřeží.

Lety Praha - Sharjah přes Vánoce by šly navázat i na další destinace Air Arabia v Asii nebo Africe. To jsem moc nezkoušel, ale třeba Bangkok 15.12. - 1.1. za 18 tis zpáteční s jedním přestupem by si asi taky kupce našel.

0