Pojištění spoluúčasti
Dnes v poledne jsem uplatňoval škodu za prasklé čelní sklo v JARu u Xcover, který mám přes Revolut. Ve 21.30 mi přišel email, že škoda je schválena a ať zadám číslo účtu. Do 2 minut od zadání, mám peníze na účtu. 😳 Kéž by takhle plnila každá pojišťovna....
Mandre napsal(a):Taková zajímavost, zkousela jsem to Allianz pojistení zadat přes web a nikde tam nebylo možno zakliknout připojisteni pronajatého vozidla, jen to cestovni ve 3 variantach. tak jsem kontaktovala přes chat pojistovaka, co byl online, ten mi zavolal, prosel to se mnou a skutecne to na strankach neni (nebo aspon mně se nezobrazuje), tak jsme tak povidali a ....to pripojisteni se dá sjednat samostatně, udělal mi cenovou nabidku do emailu a pak až to budu potřebovat zaplatit, zavolam mu a dotahneme to.
240Kč za 12dni Evropa :)), že prý když má někdo cestovni pojisteni svoje a potřebuje se na tohle pripojistit. Policie se nemusí volat pri skrabancich a zabouchnutých klicich, ale asistencni linku a mit protokol z pujcovny samozrejme ano. Vsechno je to teda perhuba po telefonu, ale nabidku mam v mailu, kterou budu jeste studovat.
Teď jsem volal na Allianz a prý to připojištění půjčeného auta nelze sjednat samostatně, pouze jako součást byť toho nejlevnějšího cestovního pojištění, což už pak tak dobrá cena není. Tak nevím jestli se něco za ty 2 měsíce změnilo a nebo jenom tato osoba nevěděla.