Ahoj,  nemáte prosím někdo tip na autopůjčovnu v Albánii? Ideálně v Tiraně. Děkuji, V.  .

Půjčení auta Albánie

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

7 reakcí

Ahoj, 

nemáte prosím někdo tip na autopůjčovnu v Albánii? Ideálně v Tiraně.

Děkuji,

V.

0

Ahoj, použili jsme rezervaci auta přes Wizzair (10% ceny zpět na Wizz účet). Byla to půjčovna Auto Union, hned přímo na letišti v Tiraně. Měli jsme Hyundai i10, ale dostali jsme bezplatný upgrade na Škoda Fabia 3. Takže fajn. Provozují to tam nějací kluci, fajn, žádné pokusy o ošizení, auto v super stavu, klasika full-full, pojištění jsme měli online, ale nabízeli na místě a levněji, takže dle vlastní volby. Absolutně bez problémů a mohu doporučit.

0 Citovat

Ahoj,

my měli taky předem online domluvený s vyzvednutím a vrácením na letišti. SurPrice car rental. Vše ok, ale bacha na to, že vyžadují na zálohu kreditní kartu, neberou debetní. Takže jsem musel dokoupit pojištění na full (bez spoluúčasti), i když jsem měl jiné nezávislé pojištění spoluúčasti od třetí strany. Možná toto bude u více společností. Ale jinak komunikace i auto super a dali aspoň na oplátku zdarma dětskou sedačku, když jsem musel doplatit to pojištění.

0 Citovat

Jojo, abych byl úplný, tady taky chtěli kreditku. Já to beru tedy již jako standard, protože ji používám pro půjčovny všude. Záloha 400 EUR, vrácena hned druhý den po vrácení. My měli cenu za auto na přesně 14 dní cca 6200 Kč auto + 3000 Kč full pojištění bez spoluúčasti.

0 Citovat

SurPrice v Tiraně na letišti doporučuji. Vše bez problémů. Auto omrkli při vrácení jen hodně zběžně.

0 Citovat

Děkuji všem!

0 Citovat

https://www.rentfromlocals.al

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://hespac.com/economybookings.htm zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace. 

0
7 reakcí