Thajsko 17.3. - 26.3.
Musel jsem trochu měnit plány ohledně cestování během zimy/jara a nakonec jsem se rozhodl vyrazit v druhé půlce března do Thajska. Bylo by to tedy od 17.3. do 26.3. kuli letence která by tak vyšla pouze na 9800,-. Cílová destinace jsou ostrovy Koh Samui, Koh Tao a Koh Phangan. Přidal by se někdo? ![]()
Zhruba v tom termínu budu s přítelkyní v TH (bohužel pouze na 14 dnů i s cestou od nás), snažím se zatím něco naplánovat a nechci sedět na jednom místě. Zatím mám v hledáčku Ko Phangan a případně Ko Tao, uvažuju ale taky o oblasti Ko Sukon a můj oblíbený Ko Tarutao. Vzhledem k tomu, že času je opravdu málo, rozhoduju se zatím o těch variantách s ohledem na přesuny, které si tentokrát budu muset zajistit už od nás (myslím ty páteřní). Tak dám ještě vědět, kdybychom se ale někde "míjeli", můžeme dát alespoň Chang ![]()
Pro ostatní dotaz a prosba o informace - byli jste někdo na ostrově Ko Sukon? Hlavně by mě zajímala situace s ubytky, na booking.com se zobrazují pouze dvě, chtěl bych to řešit až na místě.
Ahoj Medvěde, některé jižní ostrovy Thajska jsem navštívil, Ko Tarutao, Ko A Dang a Koh Lipe. Ubytování je opravdu velice omezené pokud se týká hotelového typu ubytování. Problém s pitnou vodou, el.energií a tím také teplá voda a klimatizace. Jedině na Ko Lipe je kompletní servis. Pokud ti ale nevadí spaní někde v síti, tak si myslím, že se asi domluvíš na místě. Každopádně se jedná o oblast kde můžeš šnorchlovat a koupat se v průzračné vodě.
Lipe, Tarutao, Mook a ostrovy nahoru mam jiz prosmejdene, chtel jsem jen info ohledne cen a moznostech na Sukonu, at treba nejsem prekvapen - jednou se mi skoro stalo, ze na Tarutau bylo v chajdach plno a musel jsem skoro do stanu na plazi, coz s pritelkyni nechci ![]()
Hotelove typy ubytovani opravdu moc nemusim, ty "bamboo" chajdy jsou dostacujici ![]()