Ahoj, hledám někoho k sobě, ve dvou (nejlepší kombinace) nebo max ve čtyřech lidech 🚶‍♀️ 🚶‍♂️ 🚶‍♀️ 🚶‍♂️ Rád chodím 🚶‍♂️, cestuju 🚂 🚌🏍✈️ Jsi dobrodružné povahy? Napiš email. Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš). Pokud zvládaš základy RU jazyka, bude se hodit. Rád bych uspořádal cestovačku, po Rusku s batohem a stanem na cca 30 dnů (např. od června), dle dohody (kombinace vlak a letadlo). Vízum a Ruské pojištění výřídíme společně (nově je to lepší). Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Rád bych dal nějakou tu přírodu ale i viděl památky ve městě atd. Někde hostel, jinde spaní venku (batoh a spacák nutnost). Samozřejmě že využijeme i místní dopravu v různé kombinaci. Jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák-čka), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš). Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu 🚂 a jsem z Prahy (37 let). email napiš:  templekiwi (zavinac) gmail (tecka) com      .

Rusko 2026 (na 30 dnů a odjezd dle dohody)

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

22 reakcí

Ahoj, hledám někoho k sobě, ve dvou (nejlepší kombinace) nebo max ve čtyřech lidech 🚶‍♀️ 🚶‍♂️ 🚶‍♀️ 🚶‍♂️

Rád chodím 🚶‍♂️, cestuju 🚂 🚌🏍✈️ Jsi dobrodružné povahy? Napiš email.

Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš).

Pokud zvládaš základy RU jazyka, bude se hodit.

Rád bych uspořádal cestovačku, po Rusku s batohem a stanem na cca 30 dnů (např. od června), dle dohody (kombinace vlak a letadlo). Vízum a Ruské pojištění výřídíme společně (nově je to lepší).

Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Rád bych dal nějakou tu přírodu ale i viděl památky ve městě atd. Někde hostel, jinde spaní venku (batoh a spacák nutnost).

Samozřejmě že využijeme i místní dopravu v různé kombinaci.

Jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák-čka), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš).

Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu 🚂 a jsem z Prahy (37 let).

email napiš:  templekiwi (zavinac) gmail (tecka) com

0

Rusky mluvím plynně, ale naštěstí nejsem až takový kretén, abych tam jezdil zrovna v této době.

Hodně štěstí.

28 Citovat

Dobrodružství se tam určitě najde, stačí jeden podpis a máte to i s výletem za hranice. 

2 Citovat

Myslím, že to bude fajn výlet. Pro inspiraci s plánováním doporučuju se na YT podívat na Eli from Russia.

Největší opruz je s placením. Ale jsou způsoby, jak to vyřešit, aby nebylo nutné tahat s sebou celou dobu všechno v hotovosti.

0 Citovat

Jo to bude skvělý výlet. Na každém rohu tam policajtům vysvětlovat, že nejsi špion nebo diverzant z toho prohnilého Česka. Ještě tím víc, když budeš spát někde venku mimo evidenci. Víc než památky si tam budeš prohlížet policejní stanice zevnitř. 

4 Citovat

Myslím, že tento web asi nebude ideální na nalezení společníka. Nicméně hodně štěstí během výletu, zážitků jistě budete mít dostatek na spoustu let. A nemyslím nijak posměšně.

1 Citovat

Prvý apríl už bol…..

2 Citovat

matej15 napsal(a):

Jo to bude skvělý výlet. Na každém rohu tam policajtům vysvětlovat, že nejsi špion nebo diverzant z toho prohnilého Česka. Ještě tím víc, když budeš spát někde venku mimo evidenci. Víc než památky si tam budeš prohlížet policejní stanice zevnitř. 

Tys tam teď někdy byl nebo to říkali v ČT? Nikomu jsem nic vysvětlovat nemusel a fotky západních politiků v rubáši tam nikde nevisely.

1 Citovat

Že ty jsi nemusel, ještě neznamená, že nikdo nemusel. Třeba Jebal FCB by mohl vyprávět. Nebo Bald and Bankrupt.

0 Citovat

Nebo Daniel Pribáň. Opakovaně.

1 Citovat

J0x napsal(a):

Že ty jsi nemusel, ještě neznamená, že nikdo nemusel.

To je jistě pravda. Nicméně zmíněné pány nesleduji a tudíž neumím posoudit, jestli tam jeli jako turisti nebo provokatéři.

1 Citovat

V rusácku se z turisty staneš provokatérem ani nevíš jak.

3 Citovat

Tady bude provokatér spíš mxp. A pak ještě autor vlákna.

0 Citovat

mxp napsal(a):

[citace="matej15 "]

Tys tam teď někdy byl nebo to říkali v ČT? Nikomu jsem nic vysvětlovat nemusel a fotky západních politiků v rubáši tam nikde nevisely.

[/citace]

To jsou blbosti, pisu uz s jednim clovekem co tam lita do RU a je z CR. Slovaci tam leteli, pak i z Nizozemska.

Lidi hodne veri tomu co ctou jen na internetu, jako politicky boj. 

Podobne to bylo i u Afghanistanu s Talibanem, kde normalne lidi jezdi na vylet, ale tim taky nemaji radost z rezimu. Jen proste nechteji cekat do duchodu, az se neco zmeni a laka je jak to tam funguje.

RU je bohuzel kontroverzni tema. O tech spionech vim, to je jejich oblibene, ale nemusi to tak byt u kazdeho a proto je dobre tam jet s nekym nebo ve vice lidech, at si to muzeme dosvedcit.

A jinak jsou to tu zbytecne nenavistne reakce, protoze ptat se tu taky lidi, jako driv jsem se zeptal ze jedu spat do Ciny pod sirakem a s vysmechem me tu lidi napsali, ze hodne stesti jak dopadnu. Potom jsem nasel holku, jelo se lezet do te Ciny a uplne v pohode, mel jsem nakonec i kontakt na tlumocnika a jeho tetu v Cine ze kdyby neco se stalo :) 

Vetsinou to tu pisou lidi od televize, co jezdi do Egypta, takze pravda asi bude tezke se tady domluvit.

1 Citovat

mxp napsal(a):

Myslím, že to bude fajn výlet. Pro inspiraci s plánováním doporučuju se na YT podívat na Eli from Russia.

Největší opruz je s placením. Ale jsou způsoby, jak to vyřešit, aby nebylo nutné tahat s sebou celou dobu všechno v hotovosti.

Zalozim RU kartu, mam zjisteno, ale stejne i hotovost je dobra, protoze muze to zlobit nebo nemusi nekde platba jit. Technicky to mam promyslene, divam se i na RU weby co udajne jsou blokovane, ono se toho napise a potom je to jinak. Spal jsem jako luxusni bezdomovec pod sirakem na Zelandu, Australii, v Cine a taky to slo. 

0 Citovat

Fajn. Předpokládám, že weby kde bookovat ubytování a letenky máš taky nastudované. Kdyby ne, můžu dodat.

1 Citovat

Koukám na dva kokoty, co si tu o Rusácku notují 🤣 Jeďte spolu. Hlavně nepočítejte, že vás někdo bude zachraňovat. Přesunout se můžete rovnou do Íránu 🤷

5 Citovat

Já už mám bohužel na letošek plno. Ale určitě bych si Rusko rád někdy pořádně projel.

0 Citovat

Škoda, že je tam na mě vypsaná odměna 😁

0 Citovat

Njord napsal(a):

...

Vetsinou to tu pisou lidi od televize, co jezdi do Egypta, takze pravda asi bude tezke se tady domluvit.

Ano, gratulace, teď jsi trefil hřebík na hlavičku! Výstižnější popis uživatelů tohoto fóra tady ještě nikdy nebyl. 

0 Citovat

mxp napsal(a):

Já už mám bohužel na letošek plno. Ale určitě bych si Rusko rád někdy pořádně projel.

Uvidim co bude, zatim jsem RU resil s kamaradkou, ale ta ted resi spis praci, takze nevim zda to dopadne. Pokud by nedopadlo, tak bych oslovil te koncem roku. 

Napsal jsem ti radeji soukromou zpravu, aby zdejsi lidi z toho netrefilo.

Zajmalo by me, jestli tu utoci v CR na Slovenske obcany, ktery evidentne podporuji. 

Kazdopadne na vylet to lze.

0 Citovat

Azul napsal(a):

[citace="Njord"]

...

Ano, gratulace, teď jsi trefil hřebík na hlavičku! Výstižnější popis uživatelů tohoto fóra tady ještě nikdy nebyl. 

[/citace]

Bohuzel protoze, jednou jsem dostal nic moc radu na Cinu, nakonec jsem to vyresil a dal proveril v zahranici. Stejne jako jisty turista, co se ptal lidi driv na Iran je to asi rok zpet a lidi mu psali prej jistou smrt, jeho konec. Nakonec vyrazil a dal Irak a Iran a natocil z toho videa a realitu. 

IMHO, hlavne ze lidem nevadi agresor co provedl Iranu, utikajici od Talibanu, kde Taliban to musel jit resit. Do Ruska se jezdilo i driv i kdyz lidi nadseny z rezimu tusim nebyli, jeli tam protoze to chteli videt. I dnes se do RU jezdi, Cesi tam jedou casto s CK za penize.

0 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

Koukám na dva kokoty, co si tu o Rusácku notují 🤣 Jeďte spolu. Hlavně nepočítejte, že vás někdo bude zachraňovat. Přesunout se můžete rovnou do Íránu 🤷

Z Vás ta ryzí člověčina přímo tryská😉

0
22 reakcí