Ahoj,mám dotaz ohledně platby ESTA. Po vyplnění žádosti se mi tam nikde nezobrazila možnost zaplatit, takže nemám jak tu žádost ESTA zaplatit. Ani když se znova přihlásím pod číslem žádosti, tak nelze provést platbu, protože tam nikde není možnost kliknout na platbu. Setkal se stím někdo? Jak mám postupovat? Počkat až uplyne doba, po kterou je nutné žádost zaplatit nebo to rovnou řešit s ambasádou nebo se dá někde proklikat k té platbě??děkuji za odpovědiMartin  .

ESTA platba

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj,

mám dotaz ohledně platby ESTA. Po vyplnění žádosti se mi tam nikde nezobrazila možnost zaplatit, takže nemám jak tu žádost ESTA zaplatit. Ani když se znova přihlásím pod číslem žádosti, tak nelze provést platbu, protože tam nikde není možnost kliknout na platbu. Setkal se stím někdo? Jak mám postupovat? Počkat až uplyne doba, po kterou je nutné žádost zaplatit nebo to rovnou řešit s ambasádou nebo se dá někde proklikat k té platbě??

děkuji za odpovědi

Martin
 
0

Ahoj,

úplně ten samý problém se stal mě před týdnem. Cca po třech hodinách se ale po přihlášení odkaz na provedení platby objevil, tak možná zkusit o něco později.

0 Citovat

Ahoj Kryštofe,
díky za odpověď, měl jsi pravdu. Přihlásil jsem se druhý den a už to tam naskočilo, takže zaplaceno a registrace schválena :) Díky

0
2 reakce