Alicante minulý týden bylo velmi příjemným zážitkem. Mile mě překvapila krásná vánoční výzdoba i vánoční trhy na mnichovském letišti (levnější jak vídeňské a v lecčems jak Staromák). Španělská gastronomie taky nezklamala. Letěl jsem tam za míle v Miles&More. Z většiny získané za hodnocení hotelů na holidaycheck. Měsíčně lze získat 1000-2000 mílí a po změně cen awardových letenk na dynamické ceny se dají najít zajímavé sweetpoty za jen několik tisíc mílí (např. PRG-VIE za necelých 1900 mílí). Ale problémem bývají vysoké doplatky, protože si Lufthansa nechá zaplatit veškeré taxy. Zde jsem doplácel kolem 2500 Kč a spotřeboval cca 6000 mil. Ale cíl výletu zněl jasně - vyjet míle na nulu a vyzkoušet nějaký award od LH Group. 👉 https://michal-na-cestach.blogsp...cante.html .
Alicante minulý týden bylo velmi příjemným zážitkem. Mile mě překvapila krásná vánoční výzdoba i vánoční trhy na mnichovském letišti (levnější jak vídeňské a v lecčems jak Staromák). Španělská gastronomie taky nezklamala.
Letěl jsem tam za míle v Miles&More. Z většiny získané za hodnocení hotelů na holidaycheck. Měsíčně lze získat 1000-2000 mílí a po změně cen awardových letenk na dynamické ceny se dají najít zajímavé sweetpoty za jen několik tisíc mílí (např. PRG-VIE za necelých 1900 mílí). Ale problémem bývají vysoké doplatky, protože si Lufthansa nechá zaplatit veškeré taxy. Zde jsem doplácel kolem 2500 Kč a spotřeboval cca 6000 mil. Ale cíl výletu zněl jasně - vyjet míle na nulu a vyzkoušet nějaký award od LH Group.
Díky za upřesnění. Máš pravdu - myslel jsem spíš platíte všechno kromě "fare" . Tohle nedělá jen Lufthansa, ale také např. Turkish Airlines, KLM nebo Iberia, s kterými mám osobní zkušenost.