Letenkový koutek

Založil před 2 lety ondrej.eu ve fóru Tipy na levné letenky

Madrid - Dakar (Senegal) / Dakar - Nantes (09/2026)

(jen takový tip do skládačky, jestli je to blbost, tak nechte bez komentáře, mě to neláká)

snimek-obrazovky-2026-04-27-170930.jpg
snimek-obrazovky-2026-04-27-170915.jpg

2 Citovat

Zajímavé to bezesporu je, jen je problém v tom, že tam v září chcípnete horkem, což je možná hlavní důvod nízkého nacenění. Jinak bych neváhal. 

2 Citovat

Vánoce v Hongkongu

není to taková pecka, ale solidní to je a je to z Prahy (cca 20 tis. Kč)

Multicity PRG - SHA a zpět HKG - PRG.

https://www.google.com/travel/fl...7oKx98TVQ8

Při cestě po zemi ze SHA a opuštění Číny lodí do HKG by se to mělo vejít do pravidel tranzitních víz. A vánoce v HKG jsou prý pěkný.

Navíc se to bookuje na webu LH, takže snadnější komunikace při změnách

0 Citovat

Vídeň - Havana přes Vánoce, konkrétně 16.12.-25.12. nebo 16.12.- 30.12. s Iberií za 12932 Kč u Pelikána

Ovšem co bude na Kubě v prosinci, ví Bůh. Třeba se už bude tou dobou Plaza de la Revolución jmenovat Náměstí Donalda Trumpa.

screenshot-20260429-171857-chrome.jpg

5 Citovat

🇹🇭 Thajsko mimo blízký východ s Air India z Vídně

✈️         Aerolinka: 🇮🇳 Air India
🛫         Odlet: 🇦🇹 Vídeň (VIE)
🛬         Přílet: 🇹🇭 Bangkok (BKK) 

🗓️          Termíny:  květen - říjen 2026

🧳         Zavazadla:

• příruční
  • kabinové
  • 23kg odbavené

💰         Cena: 429,10 EUR (s použitím bezpodmíněného kódu FLYAI)

snimek-obrazovky-2026-05-01-102435.jpg

5 Citovat

Vánoce 2026 + Nový rok TMS z LIS 13500 kč 
Třeba to někoho zaujme 
Byl tam teď někdo v poslední době? Spokojenost moře/hike/ceny?

snimek-obrazovky-2026-05-02-142137.jpg

3 Citovat

Na unorovy termin muze byt za RT: LIS-TMS i cena 12255 Kc (503 eur) primo na webu TAAGu nebo 10842 Kc (445 eur) pres OTA.

Nase navsteva byla jiz v roce 2018. 
More celorocne teple, hiky super, ceny lidove. Snad i nadale.

2 Citovat

ceny podle informací co jsem si hledal se zvýšily dost.

0 Citovat

CAI  - PPT    vela terminov Economy cca 845€  a PE  - 1050€  tarifa Flex

https://www.google.com/travel/fl...EwCgExEgEw

https://www.google.com/travel/fl...EwCgExEgEw

8 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Na unorovy termin muze byt za RT: LIS-TMS i cena 12255 Kc (503 eur) primo na webu TAAGu nebo 10842 Kc (445 eur) pres OTA.

Jakube, je potřeba očkování při letu přes Luandu? Díky 

0 Citovat

To Tahiti je pěkné, hlavně v Premium. No jo, ale odlet z Káhiry, to je docela risk. Zpátky už se dá vystoupit v Paříži, to už hratelný je.

0 Citovat

Blbý je, že v premium Eco je jen ten jeden termín, co našel fevlad. 

0 Citovat

Ahoj,jsem tu nove.muze mi prosim nekdo poradit/pomoci? Hledam letenky pro 2 z Prahy do Říma jde mi primarne o cenu ale s ohkedem na prijatelnejsi casy klidne par stovwk pridam.jenze se v mistim vyhledavaci nejak ztracim.myslel sem ze je to klasickej agregator/scanner ale asi to funguje jinak,protoze letenky treba wizz nebo ray v terminu napr 12 az 16 kvetna najdu za +-15stovek/os. A na zdejsim vyhledacaci je to 4600, co delam spatne?

0 Citovat

pouzij google flights .)

3 Citovat

Hledej rovnou na stránkách wizz nebo ryanair. Je to zdlouhavější, ale najdeš všechny lety - tedy varianty, které můžeš kombinovat. Myslím, že na obou lze rovnou zobrazovat i časy odletů. 

1 Citovat

Aluška napsal(a):

[citace="Jakub Langer"]

[/citace]

Ahoj Alu,
uz to bylo sice v roce 2018, ale zrovna si pamatuju, ze ne v Lisabonu (LIS), ale az v Luande (LAD) chteli v mezinarodnim ockovacim prukazu videt ockovani proti zlute zimnici pro vstup do Sao Tome, tedy ne kvuli vstupu do Angoly.
Snad to nebude zadrhel, pokud se tam chystas ...

1 Citovat

Při letu z LIS v cca 2022 očkování nikoho nezajímalo. 

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

[citace="Aluška "]

[citace="Jakub Langer"]

[/citace]

Ahoj Alu,
uz to bylo sice v roce 2018, ale zrovna si pamatuju, ze ne v Lisabonu (LIS), ale az v Luande (LAD) chteli v mezinarodnim ockovacim prukazu videt ockovani proti zlute zimnici pro vstup do Sao Tome, tedy ne kvuli vstupu do Angoly.
Snad to nebude zadrhel, pokud se tam chystas ...

[/citace]

Přemýšlela jsem o tom na konec roku, ale mám trochu strach z toho očkování a pak, že se tam vůbec nedomluvím 🫣😃

0 Citovat

[citace="David949"]

Ahoj,jsem tu nove.muze mi prosim nekdo poradit/pomoci? Hledam letenky pro 2 z Prahy do Říma jde mi primarne o cenu ale s ohkedem na prijatelnejsi casy klidne par stovwk pridam.jenze se v mistim vyhledavaci nejak ztracim.myslel sem ze je to klasickej agregator/scanner ale asi to funguje jinak,protoze letenky treba wizz nebo ray v terminu napr 12 az 16 kvetna najdu za +-15stovek/os. A na zdejsim vyhledacaci je to 4600, co delam spatne?

[/citace

Dekuji oboum co poradili.opravdu vyslo nejlepe proklikat komplet terminy a casy primo na webu ryanu. Nakonec sem vybral jen na2- 3 noci s cenou kolem3K pro 2 coz mi prijde fajn ale zaboha nemuzu najit naky slusny obyc ubytko(s vlastni soc.) Nema nekdo tip 25-27.5.(2noci) nebo 7-10.6. (3noci).Nepotrebujem zadnej luxus,ale vse co mi ai poradi je bud full nebo za800+E, .Budu rad za jakejkoliv koment ,doporuceni,odkaz,radu z vlastni zkusenosti.dekuju

0 Citovat

Vykašli se na AI a zkus booking.com.

9 Citovat

PRG - TOS
S kiwi kódy jsem se dostal na 1700 a časy jsou velmi slušné. Rizika přestupu si jsem vědom.

snimek-obrazovky-2026-05-15-131758.jpg

2