Letenkový koutek
Madrid - Dakar (Senegal) / Dakar - Nantes (09/2026)
(jen takový tip do skládačky, jestli je to blbost, tak nechte bez komentáře, mě to neláká)
Zajímavé to bezesporu je, jen je problém v tom, že tam v září chcípnete horkem, což je možná hlavní důvod nízkého nacenění. Jinak bych neváhal.
Vánoce v Hongkongu
není to taková pecka, ale solidní to je a je to z Prahy (cca 20 tis. Kč)
Multicity PRG - SHA a zpět HKG - PRG.
https://www.google.com/travel/fl...7oKx98TVQ8
Při cestě po zemi ze SHA a opuštění Číny lodí do HKG by se to mělo vejít do pravidel tranzitních víz. A vánoce v HKG jsou prý pěkný.
Navíc se to bookuje na webu LH, takže snadnější komunikace při změnách
Vídeň - Havana přes Vánoce, konkrétně 16.12.-25.12. nebo 16.12.- 30.12. s Iberií za 12932 Kč u Pelikána
Ovšem co bude na Kubě v prosinci, ví Bůh. Třeba se už bude tou dobou Plaza de la Revolución jmenovat Náměstí Donalda Trumpa.
🇹🇭 Thajsko mimo blízký východ s Air India z Vídně
✈️ Aerolinka: 🇮🇳 Air India
🛫 Odlet: 🇦🇹 Vídeň (VIE)
🛬 Přílet: 🇹🇭 Bangkok (BKK)
🗓️ Termíny: květen - říjen 2026
🧳 Zavazadla:
- příruční
- kabinové
- 23kg odbavené
💰 Cena: 429,10 EUR (s použitím bezpodmíněného kódu FLYAI)
Vánoce 2026 + Nový rok TMS z LIS 13500 kč
Třeba to někoho zaujme
Byl tam teď někdo v poslední době? Spokojenost moře/hike/ceny?
Na unorovy termin muze byt za RT: LIS-TMS i cena 12255 Kc (503 eur) primo na webu TAAGu nebo 10842 Kc (445 eur) pres OTA.
Nase navsteva byla jiz v roce 2018.
More celorocne teple, hiky super, ceny lidove. Snad i nadale.
CAI - PPT vela terminov Economy cca 845€ a PE - 1050€ tarifa Flex
Jakub Langer napsal(a):Na unorovy termin muze byt za RT: LIS-TMS i cena 12255 Kc (503 eur) primo na webu TAAGu nebo 10842 Kc (445 eur) pres OTA.
Jakube, je potřeba očkování při letu přes Luandu? Díky
To Tahiti je pěkné, hlavně v Premium. No jo, ale odlet z Káhiry, to je docela risk. Zpátky už se dá vystoupit v Paříži, to už hratelný je.
Ahoj,jsem tu nove.muze mi prosim nekdo poradit/pomoci? Hledam letenky pro 2 z Prahy do Říma jde mi primarne o cenu ale s ohkedem na prijatelnejsi casy klidne par stovwk pridam.jenze se v mistim vyhledavaci nejak ztracim.myslel sem ze je to klasickej agregator/scanner ale asi to funguje jinak,protoze letenky treba wizz nebo ray v terminu napr 12 az 16 kvetna najdu za +-15stovek/os. A na zdejsim vyhledacaci je to 4600, co delam spatne?
Hledej rovnou na stránkách wizz nebo ryanair. Je to zdlouhavější, ale najdeš všechny lety - tedy varianty, které můžeš kombinovat. Myslím, že na obou lze rovnou zobrazovat i časy odletů.
Aluška napsal(a):[citace="Jakub Langer"]
Na unorovy termin muze byt za RT: LIS-TMS i cena 12255 Kc (503 eur) primo na webu TAAGu nebo 10842 Kc (445 eur) pres OTA.
[/citace]
Ahoj Alu,
uz to bylo sice v roce 2018, ale zrovna si pamatuju, ze ne v Lisabonu (LIS), ale az v Luande (LAD) chteli v mezinarodnim ockovacim prukazu videt ockovani proti zlute zimnici pro vstup do Sao Tome, tedy ne kvuli vstupu do Angoly.
Snad to nebude zadrhel, pokud se tam chystas ...
Jakub Langer napsal(a):[citace="Aluška "]
[citace="Jakub Langer"]
[/citace]
Ahoj Alu,
uz to bylo sice v roce 2018, ale zrovna si pamatuju, ze ne v Lisabonu (LIS), ale az v Luande (LAD) chteli v mezinarodnim ockovacim prukazu videt ockovani proti zlute zimnici pro vstup do Sao Tome, tedy ne kvuli vstupu do Angoly.
Snad to nebude zadrhel, pokud se tam chystas ...
[/citace]
Přemýšlela jsem o tom na konec roku, ale mám trochu strach z toho očkování a pak, že se tam vůbec nedomluvím 🫣😃
[citace="David949"]
Ahoj,jsem tu nove.muze mi prosim nekdo poradit/pomoci? Hledam letenky pro 2 z Prahy do Říma jde mi primarne o cenu ale s ohkedem na prijatelnejsi casy klidne par stovwk pridam.jenze se v mistim vyhledavaci nejak ztracim.myslel sem ze je to klasickej agregator/scanner ale asi to funguje jinak,protoze letenky treba wizz nebo ray v terminu napr 12 az 16 kvetna najdu za +-15stovek/os. A na zdejsim vyhledacaci je to 4600, co delam spatne?
[/citace
Dekuji oboum co poradili.opravdu vyslo nejlepe proklikat komplet terminy a casy primo na webu ryanu. Nakonec sem vybral jen na2- 3 noci s cenou kolem3K pro 2 coz mi prijde fajn ale zaboha nemuzu najit naky slusny obyc ubytko(s vlastni soc.) Nema nekdo tip 25-27.5.(2noci) nebo 7-10.6. (3noci).Nepotrebujem zadnej luxus,ale vse co mi ai poradi je bud full nebo za800+E, .Budu rad za jakejkoliv koment ,doporuceni,odkaz,radu z vlastni zkusenosti.dekuju
PRG - TOS
S kiwi kódy jsem se dostal na 1700 a časy jsou velmi slušné. Rizika přestupu si jsem vědom.