Jo, taky máme v práci jednoho takovýho. Všechno má hned a skvěle s pomocí AI. A pak to po něm dva lidi dělaj znova, nejdřív opravit, co to zpackalo, a potom udělat to, co to dělat mělo. Za mě dobrý, ovečky budou používat AI, a vychytávky zůstanou těm, co tomu věnujou trochu umu a péče :-)
Komu se chce letět přes AUH, tak z VIE v duben/květen několik destinací s ETIHAD pod 10 000. Indonésie, Malajsie, Singapur, Seychely, Maledivy (9 000/z PRG 10 300)
to už je super cena! Jen připomínám, že Etihad má nejhorší rebooking policy. Zatímco QR/EK vrací peníze i za nezrušené lety. A rebooking zrušených letů mají taky dost flexibilní.
Ceny super, nebýt aktuální situace na Blízkém východě. Ohledně letů na duben až červen mám dost velké pochybnosti.
A na to, aby mě to donutilo bezmyšlenkově vytáhnout kreditku, jsou ale ty ceny ještě dost vysoké. Za takovéto ceny by ode mě získaly rezervaci Turkish, které zatím létají bez dronů za zády.
Etihadu se budu nějakou dobu vyhýbat. Kromě toho, že po dvou zrušeních letu nabídli nyní rovnou refund a na lince jsem musel čekat 8 hodin, abych se dočkal aspoň živého operátora, tak jsou to naprostí chaotici i co se týče komunikace. Běžně přišel mail ohledně zrušení letu a po pár hodinách další s posunem času u toho již zrušeného. Několik dní po návratu domů mi přišel mail s nabídkou refundu a po pár dalších dnes opět informace o posunu letu. Ale někoho taková komunikace může bavit. Pro mě rozhodně no go.
Z mé strany nic proti tvému upozornění nejde. Je to super cena a pokud někdo v nejbližších měsících potřebuje do Asie, může to s opatrností využít.
Já spíš narážel na Romana, že "tohle" za akci fakt nepovažuji, spíš je to chytání kavek s cílem získat cashflow. Nebo jsou šejkové jen tak zoufalí optimisté...
Špatný nákup by to ale být nemusel. V rychlosti jsem si všiml, že i k nejlevnějšímu tarifu nabízí rebooking zdarma až do 31.3.2027. Tzn. koupit to na teď a posunout si odlet o rok by nemuselo být až tak k zahození...
Spíš je otázka podmínek toho rebookingu - jestli to není doplatek rozdílu ceny...
Nevěřím, že když jim teď koupím libovolný akční nebo "akční" termín, že mi ho nechají posunout např. na Vánoce nebo na příští rok bez doplatku. Třeba mě někdo vyvede z mého omylu.