Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

romancient napsal(a):

@Sagy, tohle pro brumaka jak dělané 

Jo, taky máme v práci jednoho takovýho. Všechno má hned a skvěle s pomocí AI. A pak to po něm dva lidi dělaj znova, nejdřív opravit, co to zpackalo, a potom udělat to, co to dělat mělo. Za mě dobrý, ovečky budou používat AI, a vychytávky zůstanou těm, co tomu věnujou trochu umu a péče :-)

4 Citovat

@brumak

někteří lidé tady neumí hledat letenky ani přes AI ani přes vychytávky...

0 Citovat

z cestujlevne se zacina stavat ponekud toxicke prostredi, prijde mi...

18 Citovat

To  už takové se stálo oprávdu dávno..

4 Citovat

PRG - CTA 6. 3. až 9. 3. 2027! 
1160 kč
Šance na změnu termínu na velikonoce...

WIZZ

snimek-obrazovky-2026-03-20-102320.jpg

1 Citovat

Díky za pěkný tip!! Termín 9.3. až 23.3. za 1110 Kč. Vloni mi to také po změně vyšlo za pěkný peníz přes Velikonoce

0 Citovat

🇩🇴 Dominikánská republika přímým letem z Prahy

✈️        Aerolinka: World2Fly (Přes Exim, nebo Fischer)
🛫        Odlet: 🇨🇿 Praha (PRG)
🛬        Přílet: 🇩🇴 Punta Cana (PUJ) 

🗓️         Termíny:  27. března - 4. dubna 2024

🧳        Zavazadla:

• příruční
  • 10kg kabinové
  • 23kg odbavené

💰        Cena: 9 990 Kč (v letošní sezóně vidím teprve potřetí)

snimek-obrazovky-2026-03-23-161905.jpg

6 Citovat

🇺🇿 Uzbekistán přímým letem z Prahy

✈️         Aerolinka: Qanot Sharq
🛫         Odlet: 🇨🇿 Praha  (PRG)
🛬         Přílet: 🇺🇿 Taškent (TAS) 

🗓️          Termíny: červen - říjen 2026

🧳         Zavazadla:

• 5kg příruční

💰         Cena: 381,51 EUR

snimek-obrazovky-2026-03-24-162920.jpg

1 Citovat

Komu se chce letět přes AUH, tak z VIE v duben/květen několik destinací s ETIHAD pod 10 000. Indonésie, Malajsie, Singapur, Seychely, Maledivy (9 000/z PRG 10 300)

0 Citovat

to už je super cena! Jen připomínám, že Etihad má nejhorší rebooking policy. Zatímco QR/EK vrací peníze i za nezrušené lety. A rebooking zrušených letů mají taky dost flexibilní.

1 Citovat

+15/-30 dní politika? Nebo ještě benevolentnější u QR/EK?

0 Citovat

Doufejme ze tyto ceny budou i pozdeji, az budou chtít rozlitat linky a podporit nakupy…..

0 Citovat

@Mandre
ale toto je akce na rozlétání linek a podpoření nákupů...

2 Citovat

Ta akce na Etihad bude možná vyhodnocena jako error. Chybí tam palivový poplatek

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

@Mandre
ale toto je akce na rozlétání linek a podpoření nákupů...

Valka trva, o rozlitani by se dalo polemizovat.

2 Citovat

Ceny super, nebýt aktuální situace na Blízkém východě. Ohledně letů na duben až červen mám dost velké pochybnosti.

A na to, aby mě to donutilo bezmyšlenkově vytáhnout kreditku, jsou ale ty ceny ještě dost vysoké. Za takovéto ceny by ode mě získaly rezervaci Turkish, které zatím létají bez dronů za zády.

3 Citovat

Etihadu se budu nějakou dobu vyhýbat. Kromě toho, že po dvou zrušeních letu nabídli nyní rovnou refund a na lince jsem musel čekat 8 hodin, abych se dočkal aspoň živého operátora, tak jsou to naprostí chaotici i co se týče komunikace. Běžně přišel mail ohledně zrušení letu a po pár hodinách další s posunem času u toho již zrušeného. Několik dní po návratu domů mi přišel mail s nabídkou refundu a po pár dalších dnes opět informace o posunu letu. Ale někoho taková komunikace může bavit. Pro mě rozhodně no go. 

2 Citovat

Mıchal napsal(a):

Ceny super, nebýt aktuální situace na Blízkém východě. Ohledně letů na duben až červen mám dost velké pochybnosti.

Nebýt aktuální situace na Blízkém východě, nebyla by ani tahle akce.

7 Citovat

Tohle je spíš než akce pokus jak získat cash-flow a nachytání naivních kavek.

5 Citovat

Asi tak. Krom toho, Irán mobilizuje milion mužů, nejspíš sestřelil F18, to je prostě ideální doba cestovat zrovna do/skrze Perský záliv :-)))

Na světě je tolik zemí, že je nereálné vidět všechno, a přesto - je to levný, tak to koupím a třeba budu v televizi :-)

4 Citovat

já neříkám, že jsem to koupil a že to má někdo nutně kupovat...

1 Citovat

Z mé strany nic proti tvému upozornění nejde. Je to super cena a pokud někdo v nejbližších měsících potřebuje do Asie, může to s opatrností využít.

Já spíš narážel na Romana, že "tohle" za akci fakt nepovažuji, spíš je to chytání kavek s cílem získat cashflow. Nebo jsou šejkové jen tak zoufalí optimisté...

0 Citovat

Špatný nákup by to ale být nemusel. V rychlosti jsem si všiml, že i k nejlevnějšímu tarifu nabízí rebooking zdarma až do 31.3.2027. Tzn. koupit to na teď a posunout si odlet o rok by nemuselo být až tak k zahození...

0 Citovat

Teď jde o to, co by je donutilo rušit zase lety. Aby se možnost rebookingu dala aplikovat.

1 Citovat

Spíš je otázka podmínek toho rebookingu - jestli to není doplatek rozdílu ceny...

Nevěřím, že když jim teď koupím libovolný akční nebo "akční" termín, že mi ho nechají posunout např. na Vánoce nebo na příští rok bez doplatku. Třeba mě někdo vyvede z mého omylu.

0