Akční letenky v byznys třídě

Založil před 9 lety David Eiselt ve fóru Tipy na levné letenky

fridgy napsal(a):

jezis :D tady fakt nema cenu nic sdilet. Priste to tu radsi nebudu spamovat, abys nemusel premyslet k cemu ti letenka za 9k v businessu pres pulku sveta bude.

Nenech se otrávit zbytečnýma poznámkama, sice jsem to nekoupil ale díky za sdílení.

9 Citovat

nejaky zajimavy routing v C-cku nekde po svete? z madridu ci barcelony bylo mozne levneji letet v business do Kanady (1.200€ one way, misto 2.200€) s LH.

0 Citovat

MAD-SJO za 1530€ RT v listopadu. AeroMexico.

1 Citovat

EU-RUH za 28k RT s QR se dá pěkně porebookovat v rámci jejich aktuální policy s waiverem :p ale víc veřejně prozrazovat nebudu. SZ otevřený, ideálně za nějakej jinej tip :)

1 Citovat

MNL-VIE rt v businessu s Air China nebo Saudia pod 32k

1 Citovat

WAW-BKK (a další místa v JV Asii) kolem 30k za RT v byznysu s Air China. Odlety do konce srpna za tuto cenu. 

1 Citovat

Ta MNL-VIE, nějaký termíny?

0 Citovat

🌏  Business Class z Frankfurtu do Asie s Turkmenistan Airlines od 1 542 USD

Turkmenistan Airlines nabízejí zajímavé ceny letenek v  Business Class  z Frankfurtu do několika asijských destinací s přestupem v  Ašchabadu . Součástí tarifu je také velmi štědrá zavazadlová politika s limitem  54 kg odbavených zavazadel

✈️  Aerolinka:  Turkmenistan Airlines
🛫  Odlet:  🇩🇪 Frankfurt nad Mohanem (FRA)

🗓️  Termíny:  červenec–říjen 2026

🌏   Destinace:

• 🇹🇲  Ašchabad  (ASB) –  od 1 542 USD
  • 🇨🇳  Peking  (PEK) –  od 1 548 USD
  • 🇲🇾  Kuala Lumpur  (KUL) –  od 1 585 USD
  • 🇹🇭  Bangkok  (BKK) –  od 1 652 USD
  • 🇮🇳  Dillí  (DEL) –  od 1 698 USD
  • 🇻🇳  Ho Či Minovo Město  (SGN) –  od 2 218 USD

🧳  Zavazadla:

• odbavená zavazadla do  54 kg   (40 kg do Ašchabadu)

Problém bude v typu sedadla. Mají dva druhy. Viz fotky. (jako i ta hnusná a prehistorická sedadla jsou pohodlná. Jen nemají soukromí.) Zkoušel jsem dummy booking a chce to hned prachy. Dej nám jméno a plať, Zjištění, které sedadlo byste měli by bylo na delší dobu tedy. Ale kdo by chtěl, tak si to zjistí.

*Fotky jsou kradené, prosím, neudávejte mě. https://onemileatatime.com/insig...ess-class/

+ Ta pěkná sedadla jsou jen na 777. 777 má ale obě varinaty, co jsem zjistil. A330 má jen to staré, ale to nevidím, že by někam létalo.

Ta stará létají do Bangkoku, Kuala Lumpur, Londýnam, Soulu.

Nová doo Frankfurtu, Istanbulu, Bangkoku, Pekingu, Ho Či Minova Města, Soulu .

Takže nejlepší kombinace asi Frankfurt - Ašchabad - Peking. Tam by se starší sedadla neměla objevit. 

snimek-obrazovky-2026-07-20-172305.jpg
images-1.jpg
turkmenistan-airlines-business-class-777-14.jpg
20230506-boeing-777-of-turkmenistan-airlines-001.jpg

2