Avios app
Zdravím vespolek, nemá náhodou někdo referral link na Avios app? Je tam aktuálně 500 mil pro oba za využití odkazu...
Dám to sem. Mám před sebou hodně dlouhé lety s American Airlines ve třídě "O" a hledám, kam je kreditovat - cílem je získat, co nejvíce avios.
Zkoušel jsem kalkulačku na WhereToCredit, ale od doby, co se přešlo na přepočet podle ceny letenky si nejsem jistý, že dává validní výsledky.
Vyšlo mi, že by mělo být snad nejvýhodnější to nakreditovat na Qatar nebo Finnair. Výhodnější než k British a o dost výhodnější než k Iberii a Aer Lingus.
Účet pro připsání mil musí existovat ještě před letem, aby se to tam kreditovat?
+ stále platí, že lze převádět Avios mezi British/Iberia a Finnair/Qatar s jedinou podmínkou v podobě shodného emailu a aspoň 1 avios na daném účtu? Vím, že tam necelý rok zpátky byl nějaký problém s bezpečností a zablokováním převodů.
Kamo discount economy si muzes kreditovat v podstate kam chces, pokud nelitas aspon 4x rocne businessem do US a nebo min. full economy 2x tydne Londyn, tak je ti to k hovnu imho..
Děkuji za odpověď mimo téma dotazu.
Wheretocredit právě o Finnairu a Qataru spočítal solidní 4000 avios, ale nevím, zda správně. Proto se ptám. A už jsem v minulosti pár bonusovek za avios po Evropě měl. Kdybych vydržel je průběžně neutracet, byla by i Jižní Amerika.