Miles and More
tyjo, me teda na call centru nasli na PRG-BOM super veci. Rozdelil jsem to na multicity a pridal segmenty pres ZRH/FRA/MUC vicemene zadarmo :D na webu to zadny takovy lety neukazovalo. Obcas to teda pres multicity najde i lepsi availability.
Ahoj, mohl by mi někdo kouknout, na kolik mil + doplatek aktuálně vychází eco PRG-ICN, případně MUC-ICN s odletem 2.-3.7.2027?
Předem díky!
Prohraboval jsem se M&M a zaujalo mě, že letenky do Dillí jsou na spoustu termínů za cca 1300 mil + 6000,- Kč poplatky za segment s LH Group. Může se někomu hodit do nějaké skládačky...
Lufthansa:
PRG - FRA za 924 mil + 892 Kc
A nazpet Leo Expressem ...
(nebo je to az moc odvazne?)
Co je tam zajímavější, tak PRG-BKK vychází každým směrem na 86 mílí! Doplatek za zpáteční letenku je 13000 Kč.
Plusy: Vyhnete se Blízkému východu při přestupu, dostupnost je snad i na dnešní den až do půlky prosince
Mínusy: Doplatek je typicky vysoký pro LH a akční letenky s Etihadem nebo Air Arabia umí být o něco levnější. V ceně je jen kabela 40x30x 15 cm
PRG-WAW-LAX v C zpatecka za 125,000 mil + doplatek kolem 6500 Kc jsou stale k dispozici, chce to trochu prizpusobivost v terminech a dost se to meni. Vetsinou 1-2 osoby, ale nasel jsem i 4 mista na letech tam i zpet. Je i mozna kombinace ruznych trid na letu tam a zpet (takze economy, premium eco), ale nejvic se vyplati obe cesty v C.
Ahoj. 4míle za 1€ od 1.9. do 30.9. Používejte proklik pouze v mobilu a nechte se přesměrovat do apky, aby jste měli stejné ceny. Rezervace na kdykoliv, horní hranice je 20.000mil.
Avis.
Na rezervace se zrušením zdarma.
Aktuálně využiji a hodí to pár tisíc mil, tak se snad také někomu hodí ;)
Já přidám jeden data point k awardům.
Hledal jsem Singapore Airlines přelet mezi HKT a SIN v business. Online na webu M&M to SQ nikdy nenašlo, pouze Thai s přestupem v BKK (a navíc jen economy).
Na lince uměli najít přímo SQ, výběr z několika přímých letů denně. Jako vždy velmi milí a nápomocní. Award vyšel na 30 tis. mil + 700,- Kč.
Ano, potvrzuji, že SQ lety se většinou neukazuji. Přes MM se dají na lince výhodně koupit lety z Frankfurtu nejen na východ, ale s SQ i na západ do NY. Což je samozřejmě vesmír proti Lufthansa, nebo United :)