Miles and More
Je tam jediné omezení a to 10 recenzí z kalendářní měsíc. Minulý rok jsem nabral cca 8000tis mil :D (začínal jsem a dával jsem i 1,5 roku staré)
Mně to funguje a děkuji za doporučení Holiday Check. Je pravda, že míle za letenku jsou někdy směšné a tímhle se dá nasbírat daleko “rychleji”. Momentálně je přes booking.com 3 míle za 1 €, to sice není těch 10 mil jako v létě, ale pořád lepší jak drátem do oka.
Booking, resp. Agodu používám pro sbírání Avios přes Aer Lingus (stále 6, resp. 10 Avios za 1 €), funguje přes cookies, zachování slev Genius 3, téměř bez rizika expirace. Míle MM sbírám hlavně nepřímo přes payback.de při nákupech v sámoškách v Žitavě (bydlím na hranicích), výhoda 2x delší doba expirace mílí.
Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
Martin W. napsal(a):Díky za tip. Sbíral jsem to přes BA, ale jakmile přepni na Irsko, hned je to 6 avios za euro a ne libru 😁Booking, resp. Agodu používám pro sbírání Avios přes Aer Lingus (stále 6, resp. 10 Avios za 1 €), funguje přes cookies, zachování slev Genius 3, téměř bez rizika expirace. Míle MM sbírám hlavně nepřímo přes payback.de při nákupech v sámoškách v Žitavě (bydlím na hranicích), výhoda 2x delší doba expirace mílí.
a ještě lepší je kombinace Agoda/Aer Lingus, 10 avios za euro, databáze booking a agoda většinou identická, někdy drobný rozdíl v ceně
Ezeiza napsal(a):Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
Bohužel asi žádná kreditka sbírající míle není pro nás dostupná, vyžadují minimálně trvalé bydliště v Německu nebo Rakousku. Míle se dají u nás nepřímo sbírat přes Revolut, můžeš získat revpointy, ty pak směnit 1:1 za míle některých FFP (např. Miles+Bonus ze Staraliance, ale MM mezi nimi). Ty zmiňované punkty payback lze směnit naopak jen za míle MM, kromě fyzických nákupů i online, prakticky využitelný je zejména amazon. Payback funguje i v Rakousku a Polsku s možností převodu na míle Miles and More. U nás payback funguje jen ve věrnostním programu DM, ale na míle se transformovat nedá (jen jako sleva v drogerii), experimentálně zjištěno.
Ezeiza napsal(a):Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
https://meilenoptimieren.com/deu...eantragen/
Jak rakouský občan získá německou kreditku. Mezi Rakušany a Čechy by vzhledem k německé kreditce neměl být rozdíl.
Revolut se dá používat na sbírání milí Miles & More. Nic jinyho v ČR pravděpodobně nefunguje.
Nie, nedá. Iné mílové programy tam sú, ale M&M nie. Body sa akurát dajú najnovšie vymeniť za voucher u LHG.
Barney Flyer napsal(a):Je tam jediné omezení a to 10 recenzí z kalendářní měsíc. Minulý rok jsem nabral cca 8000tis mil :D (začínal jsem a dával jsem i 1,5 roku staré)
ještě jednou díky za doporučení a vysvětlení. Funguje to perfektně a budím tam i rok a půl staré rezervace.
Martin W. napsal(a):[citace="Ezeiza"]
Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
https://meilenoptimieren.com/deu...eantragen/
Jak rakouský občan získá německou kreditku. Mezi Rakušany a Čechy by vzhledem k německé kreditce neměl být rozdíl.
[/citace]
Zkouššel to někdo?
Barney Flyer napsal(a):Za mě super. Musí se to umět používat. Je to zadarmo a dají se tam získat super ceny. Zabere to minimum času. Aktuálně je tam třeba za 7 kartiček letadel poukaz na vstup do Lufthansa Lounge.FTL status tam není nedosažitelný a dat do kupy chybějící kvalifikační body se může také hodit.
Souhlas - ja to teď využil, chybělo mně 20 points do získání voucher na upgrade do “vyšší třídy”. Tak jsem to rychle poskládal z karet a během 2 dní to bylo hotové.
Holidaycheck na mile funguje, teda prijde mi, ze ta hodnoceni daji dost praci, ale proste neco tomu clovek musi dat. Ale asi je tam trochu vic informaci k vyplneni, nez bylo driv.