mám přílet z Evropy do NY na JFK v 13:05 a ještě ten den bych se chtěl přesunout letadlem do Washingtonu.. zajímalo by mě kolik si mám dát zhruba časovou rezervu..? případně jak je to s druhou letenkou, kterou si zakoupím v případě že můj let z Evropy bude mít zpoždění.. dá se to například nějak pojistit..?? .

časová rezerva USA

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

mám přílet z Evropy do NY na JFK v 13:05 a ještě ten den bych se chtěl přesunout letadlem do Washingtonu.. zajímalo by mě kolik si mám dát zhruba časovou rezervu..?
případně jak je to s druhou letenkou, kterou si zakoupím v případě že můj let z Evropy bude mít zpoždění.. dá se to například nějak pojistit..??

0

Nejlepsi by bylo, abys to mel na jedne letence smiley, to ti pak aerolinky zajisti nahradni let pri zpozdeni prvniho...
Kamaradka priletela z Londyna na JFK s 1,5 hodinovym zpozdenim, no a kdyz menis terminaly tak bez zpozdeni bych doporucoval minimalne tak 3hodiny... smiley

0 Citovat

já už právě letenku do USA a zpět mám.. bohužel.. takže musím koupit takhle zvlášť..
ale děkuju.. smiley

0 Citovat

Co využít megabus pokud nespěcháš? Jinak bych si dal min 4 hodiny smiley

0 Citovat

Hlavne si zkontroluj odkud poletis do WAS, nejlevnejsi leti do WAS UA, ale je to z EWR... Z JFK leti myslim Delta a AA..

Pokud letis ze stejneho letiste, pocital bych s rezervou 2h na imigracnim (standardne postojis 60 - 90 minut podle fronty) + nejakou rezervu na zpozdeni + neco na zmenu terminalu, 4h se mi zdaji rozumne..

0
4 reakce