Ahoj, koupil jsem 4 ks letenek s wizzair Brno - Eindhoven a 4 ks Eindhoven - Manchester z Ryanair. Chci se zeptat jestli je problém, že jeden z těch 4 cestujících je kluk ve věku 14 let. Jména při rezervaci mám dobře. Pustí mě to při check in zadat datum narození toho 14 letého kluka? nebo bude problém? Popř. jak postupovat u Ryanair a jak u Wizzair? Nebo je to jedno když 14letýmu koupím Adult letenku? .

Ryanair + wizzar - adult vs teen

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj, koupil jsem 4 ks letenek s wizzair Brno - Eindhoven a 4 ks Eindhoven - Manchester z Ryanair. Chci se zeptat jestli je problém, že jeden z těch 4 cestujících je kluk ve věku 14 let. Jména při rezervaci mám dobře. Pustí mě to při check in zadat datum narození toho 14 letého kluka? nebo bude problém? Popř. jak postupovat u Ryanair a jak u Wizzair? Nebo je to jedno když 14letýmu koupím Adult letenku?

0

Mal som podobny problem pred 2 rokmi:

viewtopic.php?f=19&t=712

0 Citovat

tak wizzair je v pohodě o 14 letého kluka. Ten už musí být zadán jako adult, ale u raynairu to mají do 17 let. Ale naštěstí je na jedné letence ještě se třemi dospělými takže by to neměl být takový problém. Nevím jestli na check in to mají nejak naprogramované, že u adult pasažéra nepujde zadat třeba datum narození 1.1.2005 čili hodně mladého kluka. To by mohl být zádrhel.

0
2 reakce