Ahoj, koupila jsem si letenky pro syna (2 roky) a pro sebe do Bergamo s Wizzair. Pri nakupu jsem si neuvedomila, ze s sebou potrebuji kocar i autosedacku. Na webu v FAQ maji psano, ze zdarma prepravi kocar/autosedacku. Predpokladam tedy, ze zdarmo je jen jedno z toho. Nemate zkusenost, zda je to skutecne tak? Pripadne si rikam, ze kdyz kocar odevzdam na check-in (tedy nebudu ho brat s sebou k ledalu) a naopak k letadlu si vezmu jen autosedacku - maji sakci pri boardingu zjistit, ze mam nacheckovany kocar? Dekuji za rady. .

Wizz Air - cestovaní s dítětem

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Ahoj, koupila jsem si letenky pro syna (2 roky) a pro sebe do Bergamo s Wizzair.
Pri nakupu jsem si neuvedomila, ze s sebou potrebuji kocar i autosedacku.
Na webu v FAQ maji psano, ze zdarma prepravi kocar/autosedacku. Predpokladam tedy, ze zdarmo je jen jedno z toho.
Nemate zkusenost, zda je to skutecne tak?
Pripadne si rikam, ze kdyz kocar odevzdam na check-in (tedy nebudu ho brat s sebou k ledalu) a naopak k letadlu si vezmu jen autosedacku - maji sakci pri boardingu zjistit, ze mam nacheckovany kocar?

Dekuji za rady.

0

Ahoj, také bych potřebovala radu ohledně autosedaček: letíme s Wizz Air do Bari - 2 dospělí a dvě děti (7 a 9 let) - a protože si budeme půjčovat auto, potřebujeme autosedačky, které podle webu dopravce můžeme vzít zdarma letadlem. Otázka: máme je jednoduše k odletu vzít a spoléhat na to, že budou bezplatně přepraveny, nebo to musíme nějak dopředu nahlásit? Moc děkujeme za radu, jsme nezkušení "letci" smiley

0 Citovat

aj pre starsie deti

0 Citovat

ano, jak píše tonic, jen bych potřebovala vědět ten průběh, jestli předem někde nahlásit?

0 Citovat

nic se nenahlasuje.... proste doraz na letiste bud s kocarkem nebo se sedackou nebo s obouma ale jedno zaplatis jako zavazadlo... jestli chces letet s obojim tak si to jedno extra zavazadlo zaplat/zabukuj predem protoze je to levnejsi online nez na letisti.

0
4 reakce