Je někde na Internetu aktuální přehled leteckých společností, jejichž pohyb letadel je monitorován přes satelit. Nehrozí tedy, že by se letadlo ztratilo a nikdo nevěděl kde (viz MH370...). .

Sledování letadel přes satelit - přehled aerolinek ?

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Je někde na Internetu aktuální přehled leteckých společností, jejichž pohyb letadel je monitorován přes satelit. Nehrozí tedy, že by se letadlo ztratilo a nikdo nevěděl kde (viz MH370...).

0

Budeš se pouštět do nějaké větší akce?

0 Citovat

MH370 je na ostrove Diego Garcia. Neviem načo satelity, keď na lokalizáciu stačí iphone v zadku.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sve...dla-odesla

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Budeš se pouštět do nějaké větší akce?

Koncem ledna poletím přes Atlantik do Las Vegas. Při koupi letenky upřednostním společnost, která pohyb letadel sleduje. Když jsem přes Atlantik plul před rokem z Kapverdských ostrovů na ostrov Sv. Martin v Karibiku na katamaránu, jistil jsem hlášení naší polohy SMSkami přes satelitní telefon Motorola IRIDIUM ;-).

0 Citovat

tak zober Iridium na palubu a SMSkuj :)) prip. vyber letecku spolocnost wifi na palube a posielaj v pravidelnych intervaloch screenshoty z IFE :))

Inak dost paranoja ak mam byt uprimny. Myslim, ze naposledy co nieco padlo do atlantiku bol Air France v 2009. Ovela vacsiu sancu mas ze neprezijes cestu na letisko ako let samotny.

0 Citovat

Stačí si do delikátních partií instalovat mobil a naučit se odtamtud odesílat MMSky, viz odkaz výše.

Do Vegas se ale letí poblíž Oblasti 51 a tam je vždycky riziko že tě unesou mimozemšťani a použijí tě na pokusy. Zeptej se Karla Gotta, to je přes tuto problematiku největší odborník. Navíc svého času sám vystupoval ve Vegas... údajně jako mimozemšťan

0 Citovat

Zjišťování těchto informací na internetu vždy zaujme zejména roboty tajných služeb a může to mít pokračování:

Partička kamarádů po 9-11 přes internet plánovala pařbu ve Vegas a měla to být asi pořádná party (děvky, koks, chlast - prostě se chtěli pořádně zrušit) a v komunikaci použili několikrát slovo DESTROY.

Po příletu do LV následoval dlouhý výslech, kde se vše snažili vysvětlit, ale ne moc úspěšně, zrušili jim estu a poslali je domů.

0
6 reakcí