Ahoj :) za 2 týdny letím do Indie s přestupem v Kuvajtu a mám zde cca 7 hodinový přestup (do Kuvajtu přiletím s jednou společností a s jinou letím dál) a na cestě zpět z Indie to mám stejně, jen je ten přestup asi 10 hodinový. Nebudu s sebou mít žádné odbavené zavazadlo. Chápu to správně, že nepotřebuju žádné vízum? Popř. kdybych chtěl opustit letiště, je možné online vyřídit tranzitní vízum? Díky moc  .

Kuwait - tranzitní vízum

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Ahoj :) za 2 týdny letím do Indie s přestupem v Kuvajtu a mám zde cca 7 hodinový přestup (do Kuvajtu přiletím s jednou společností a s jinou letím dál) a na cestě zpět z Indie to mám stejně, jen je ten přestup asi 10 hodinový. Nebudu s sebou mít žádné odbavené zavazadlo. Chápu to správně, že nepotřebuju žádné vízum? Popř. kdybych chtěl opustit letiště, je možné online vyřídit tranzitní vízum? Díky moc

0

bez adresy v Kuvajtu ti nikdo visum nedá. Tak to bylo u mne. Ale když neopustis tranzit nepotrebujes. I kdyby jsi měl odbavene zavazadlo na transit desk ho najdou a na další let odbaví za tebe. 

0
1 reakce