Ahoj, přišel jste prosím někdo na to, jak zpětně zkontrolovat správnost zadaných údajů do povolení eTA? Vyplnil jsem žádost, která mi byla obratem schválena. Nicméně zpětně už teď pouze zkontroluji, že jsem zadal správné číslo pasu. Nikde nemohu najít ten "vyplněný formulář", kam jsem zadával datum narození, místo, zaměstnání... Rád bych si to všechno zkontroloval, protože nerad bych až na letišti zjistil případnou chybu. Už jsem psal na příslušný kanadský úřad, kde se dá žádost zkontrolovat. Ale třeba někdo z vás ví, kde tak mohu učinit už nyní. V systému, kde se ověřuje stav schválení eTA je pouze údaj datum vydání pasu, platnost pasu a jeho číslo. Ostatní údaje nikoliv. Děkuji a přeji hezkou neděli.  .

eTA Kanada - jak zpětně zkontrolovat údaje

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

9 reakcí

Ahoj, přišel jste prosím někdo na to, jak zpětně zkontrolovat správnost zadaných údajů do povolení eTA? Vyplnil jsem žádost, která mi byla obratem schválena. Nicméně zpětně už teď pouze zkontroluji, že jsem zadal správné číslo pasu. Nikde nemohu najít ten "vyplněný formulář", kam jsem zadával datum narození, místo, zaměstnání... Rád bych si to všechno zkontroloval, protože nerad bych až na letišti zjistil případnou chybu.

Už jsem psal na příslušný kanadský úřad, kde se dá žádost zkontrolovat. Ale třeba někdo z vás ví, kde tak mohu učinit už nyní. V systému, kde se ověřuje stav schválení eTA je pouze údaj datum vydání pasu, platnost pasu a jeho číslo. Ostatní údaje nikoliv.

Děkuji a přeji hezkou neděli.

0

Číslo pásu je v mailu, který přišel po schválení žádosti.

0 Citovat

Ano, to vím. A proto vím, číslo pásu je 100% správně. Bohužel ostatní vyplněné údaje už nikde nemohu pro kontrolu najít.

0 Citovat

Myslím třeba datum narození, místo narození, zaměstnání atd.

0 Citovat

?

0 Citovat

necestovatel napsal(a):

Myslím třeba datum narození, místo narození, zaměstnání atd.

ahoj, dival jsem se take vcera na detaily sve zadosti, co jsem schopen zpetne zkontrolovat. Mas pravdu, ze nektere udaje jiz videt nejsou, tudiz plati to, co se zadavalo v originalni zadosti: 

https://www.canada.ca/en/immigra...tatus.html

0 Citovat

Tak to je na prd. No pro můj klid duse asi využijí nějaký z těch jejich formulářů a poprosím pak o kontrolu údaju. Nechtěl bych třeba na letišti zjistit, ze jsem se přepsal v datu narození 😃

0 Citovat

Ahoj necestovatel, nepodliehaj panike, eTa je schvalena, paruje sa s pasom, system len vyhodnocuje, ci je k pasu vydana eTa. 

0 Citovat

Takže pokud by v eTA bylo omylem jiné datum narození než v pasu, nenastal by problém?

0 Citovat

Zasilam kontakt na Velvyslanectvi Kanady v Praze: +420 272 101 800

0
9 reakcí