nainstalováním aplikace Hotel Tonight (platí pro Android a iOS) získáte za registraci 20 euro. Spusťte aplikaci a registrujte se vyplněním e-mailu a zadejte promo kod LKACIRKOVA. Po registraci klikněte na Credits, Redeem a promo code a použijte ještě promo kód BOOKEUROPE a dostanete dalších 20 € (pokud Credits nevidíte, klikněte vlevo nahoře párkrát na ikonku postele) – pokud vám nefunguje tento kód, zkuste kód TONIGHT. Tímto získáte 40 euro s platností na 1 rok. Můžete pozvat přátele. Hotel musíte rezervovat vždy v den příjezdu. .

Hotel Tonight - kódy, zkušenosti

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

Využil někdo už HotelTonight v reálu? Jde mi o to, jestli lze objednat hotel a zůstat víc nocí...? Chápu, že objednám ten den ráno na první noc a chci využít bonusový kredit, tak jestli se musím na další noc ubytovat jinde...
Díky předem za reakce

0 Citovat

některé hotely dávají možnost koupit rovnou více nocí, takže ty třeba v pondělí rovnou koupíš ubytování od pondělí až do pátku

0 Citovat

Maximu je nově snad 5 nocí. Vybereš tak při hledání hotelů.

0 Citovat

Super, díky za odpovědi! smiley

0 Citovat

Ahoj,

chtel sem minuly vikend vyzkouset HT aplikaci s kreditem a dosel sem k nasledujicicm zjistenim:

1. Chtel sem booknout noc ze soboty na nedeli. Jel sem autem z Prahy brzo rano (7:30) - dealy na sobotu se objevili v cca 9:00 kdy jsem byl nekde napul cesty u Brna (pro rejpaly - mam dost rychly auto, ale stavel sem na snidani a kafe na 30 min smiley).
2. Behem asi 1min zmizely vsechny nabidky < 80euro (byly tam 2). Zustali tam tri hotely (Kempinsky a nejaky 2 jiny - nejlevnejsi 250ecek).
3. Dojel sem az na hranice a porad tam byly pouze tri hotely. (zacal to bych trochu pain - nechtelo se mi platit za dataroaming, ale vim kde je ve vidni internet zadara nastesti)
4. Okolo 11h jsem dorazil do Vidne - tou dobou hotel za 250 euro zlevnil na 220.
5. Okolo 13h jsem zacal byt trochu nervozni, protoze jsem nevedel jestli mam booknout klasiku (mel sem u sebe akorat telefon -iPhone) a jestli mi to pres telefon bude vubec fungovat
6. Ve 14h porad to samy, tak sem nastartoval telefon a pres trivago.com a nasledne booking.com sem booknul za 80 usd (asi 70euro) Arcotel Wimberg (jezdim do tohodle hotelu uz cca 5let nekolikrat rocne). Chvili sem premyslel jestli nevezmu ten Kempinsky za 220 ale pak sem se rozhodl dat si za rozdil ceny dobrej obed v Pratru a zbytek penez jsem rozhazel s pritelkyni u Hollistera (25% sleva - polo za 10euro- nechte to tam smiley ).
7. Cca 19h Kempinsky zlevnil na finalnich 187 euro - porad o 100 euro vic nez jsem platil za prespani ja.
8. Cca 20:30 se objevuje jeste jeden hotel za 67 euro - asi nejake no shows - na tenhle hotel sem koukal v minulych dnech - byval bych ho asi vzala - s kreditem by vysel levneji nez muj hotel.

Suma sumarum uz priste nebudu na hotelotonight spolehat - priste radsi vsechno booknu pres klasiku bookings.com etc. a nebudu uz na aplikaci spolehat. Napr. dneska 2.5. neni ve Vidni pres HT volny ani jeden pokoj v 11:35. Je to dobre mozna pokud jedete na sluzebku v tydnu, ale pro klasicke vikendove cestovatele mi to prijde trochu nepouzitelne. Chystam se v kvetnu na nekolik cest po Evrope, tak jeste hodim update jak sem poridil jinde (Helsinky, Milano, Ibiza).

0 Citovat

Co na to koukám, tak je i Praha bídná smiley Spíš bych to svedl na prodloužené víkendy a víkendy obecně.

Jinak souhlas s tím, že co si člověk vybere dnes, zítra v appce být nemusí. Jen tedy doufám, že je to opravdu dočasné a ještě se budou dát kredity využít, neboť aktuální nabídka mi nahání strach smiley

0 Citovat

No musim rict ze me vic zaujala nabidka hotelquickly - napr. dnes Bangkok celkem luxusni ceny, akorat bohuzel timhle smerem moc nejezdim - vetsinou spis na zapad. Co sem koukal na hoteltonight tak treba na NYC tam ten minulej vikend byly celkem priznivy ceny, pokud to porovnam s klasikou.. smiley Nicmene na NYC porad nedam dopustit na hotwire.com - od ty doby co sem ukoristil 4* na dolnim Manhattanu za 130 USD / noc tak sem nevidel lepsi deal.. smiley

0 Citovat

Zdravim muzu se zeptat? kdyz nekdo pouzil muj promo kod ktery mu pripise pri registraci 20 eur a potom si rezervuje hotel ma se pripsat bonus 20 eur me... musi ta dana osoba opravdu hotel navstivit a uskutecnit pobyt nebo staci jen rezervovat a pak nechat propadnout a i tak mi to pripise ten bonus za nej? diky za odpoved

0 Citovat

Ano, nemusí do hotelu vůbec chodit. Ale podmínka připsání bonusu pro tebe je ta, že daný pod-uživatel za hotel zaplatí alespoň 20€ cash (ne vše kreditem).

0 Citovat

Pro zájemce o 20 euro nabízím svůj kód mfojtik7. smiley

0 Citovat

Zazracne kredity nenaskakuji, opravdu jen v pripade, ze si nekdo rezervuje hotel a zaplati k tomu 20 euro za sveho. Vzhledem k dalsim promo kodum typu april nebo italia, kdy uz se referaly tolik nepouzivaly, to s kreditem neni zase tak horke, jak by se mohlo zdat..

0 Citovat

Hotel Tonight nabízí v rámci probíhající kampaně kredit 30 euro. Ten je připsán na účet po uhrazení jakékoliv jiné rezervace v rámci Evropy. Akce platí po celý srpen.

Více info: http://www.skrblik.cz/blog/hotel-tonigh ... euro-zpet/

0 Citovat

zajímalo by mě, jestli bude připsáno 30eur i po zaplacení rezervace kreditama smiley smiley

0 Citovat

To je otázka na vyzkoušení, osobně se domnívám, že 30 EUR připsáno nebude smiley

0 Citovat

30 euro bude připsáno i při platbě kredity- viz. facebook Hotel Tonight- Hi Artur, you can use your existing credits, but it must be your first booking!

0 Citovat

Ahoj, prosím nemáte někdo zkušenost s Hotel tonight v Budapešti?
Využívám aplikaci poprvé a rádi by jsme využili kredit, který jsem před pár měsíci získlali, bohužel nerozumím zda jsou ceny uvedeny za os, nebo dvojlůžkový pokoj, v nastavení (apl. pro android) vidím jen možnost nastavení počtu nocí (1night, 2 nights..) ne počtu osob? díky za rady a případné tipy na hotely i rady ohledně aplikace .)

0 Citovat

Cena u Hotel Tonight je vždy za pokoj pro dvě osoby (i při obsazení pouze jednou osobou), zahrnuje to všechny taxy, občas se ale platí bokem pobytová taxa. V Praze jsem spal přes HT minimálně v 5 hotelech a žádné taxy jsem neplatil, v Krakově také nic, v Drážďanech jsem platil pobytovou taxu asi 1,3 EUR za osobu a noc v obou hotelech, ve kterých jsem byl. Většinou není v ceně snídaně, ale někdy může být - v Krakově v hotelu Bathory jsme měli fakt luxusní snídaní ve formě teplých i studených švédských stolů.

Budapešť je na HT super, jsou tam moc pěkné hotely za dobrý peníz, občas je v nabídce i Buddha-Bar hotel pod 100 EUR, jinak nebývá problém sehnat noc v pěkném hotelu do 40 eur, takže za jeden 70 eur kredit dvě noci pro dvě osoby smiley

Nejlepší ceny a dostupnost bývají z neděle na pondělí a ze středy na čtvrtek co mám odzkoušeno. Víkendy bývají horší, často vybukováno hned po deváté ráno jak už někdo výše psal.

0 Citovat

díky sanchez za dohledání infa.

Ještě by mě zajímalo, jestli je někde uvedeno kdy bude 30euro připsáno po uhrazení rezervace smiley
Ještě ten den, za několik dní atd..?
Registrovaný jsem už delší dobu, ale neprovedl jsem ještě žádou rezervaci, takže kredit také dostanu ?

0 Citovat

bonus 30 euro by měl být připsán v září- Use app between 8/1/14 and 8/31/14 to book a hotel in Europe for stays and receive a £25/€30 promo code in September. Myslím, že bonus dostane každý, kdo ještě neprovedl rezervaci a je jedno kdy se zaregistroval.

0 Citovat

Dneska mi přišel email s kódem na 30 EUR z té srpnové akce a funguje to smiley

0 Citovat

ahoj,nevi nekdo o aktualnim promo kodu na 40? italia,april,taxis nebo aprilchallenge uz nejedou.diky moc

0 Citovat

Já přidám novinku, která zde chybí - nově lze rezervovat pobyt již 7 dní před příjezdem.

0 Citovat

Na flyertalku byl tyden zpatky promokod pro stavajici uzivatele na 40 usd, ale kdyz sem ho zkusil uz byl prosly.. smiley

0 Citovat

Opet bych rad vypichl, ze aplikace HotelTonight je bez kreditu uplne k nicemu - chci jet pristi vikend do Vidne - koukam na hotel Flemings ktery je poslednich par dnu na HT za 125ecek.

Kdyz se mrknu na trivago tak na GetARoom ten samy hotel je 124usd !. (Flemmings Deluxe City Wien)

Tzn. kdyz si ho booknu tyden dopredu pres web, uspora cca 30% oproti HT. Samozrejme pokud mate kredit, je to jina situace, ale HT me opet nepresvedcil ze je hodny vetsi pozornosti.. smiley

0 Citovat

Nehledě na to, že co jsem si všiml, tak aplikace nabízí dost drahé hotely, takže jak píšeš, bez kreditu celkem k ničemu. Každopádně tuhle aplikaci mám v mobilu asi jen jako nouzovku, protože mám rád všechno naplánované dopředu a nedokážu si moc představit, že bych někde spoléhal na to, že takhle narychlo seženu přes aplikaci hotel za rozumnou cenu.

Jinak Booking.com má kromě normální aplikace i aplikaci na last-minute rezervace - Booking.com Tonight. Neměl jsem možnost vyzkoušet, ale dokážu si představit, že bude plnit funkci stejně, ne-li lépe než Hotel Tonight.

0