Airbnb.cz je celosvětovým dealerem ubytování v soukromí. Nabídnou můžete i své prostory. Vstupní bonus 500 Kč za doporučení zákazníka: http://Cestujlevne.com/go-airbnb Promo kód na 600 Kč: Airbnbnomades (objednávka nad 150$) .

Airbnb.cz - soukromé apartmány

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

tak booknute na Astanu... som teda zvedavy. Dalsie ubytko som chcel cez frajerkin ucet booknut, ale uz sa neobjavilo policko na kupon

0 Citovat

re5pect napsal(a):

Ja bral Kyjev na 3 noci... ani jsem ten kupon cely nevycerpal, takze jsem platil 0, slovy nula. Ubytko ze strany hostitele schvaleno. Zacinam tomu verit.-)

Mne tiež prišlo potvrdenie od hostiteľa na rezerváciu za nula peňazí. Môj prvý pokus s airbnb (samozrejme hlavne kvôli tomu kupónu).

0 Citovat

Tak držím palce, snad nám to všem výjde.-) Já už bral letenku do Kyjeva asi za 1200Kč. Jednoznačně nejlevnější kombo letenka+hotel v mé kariéře.-)

0 Citovat

Ja mám tiež celkom vtipné kombíčko, letenka do Havany s Air Canada za 179€ a ubytko s AirBnB na 5 nocí spolu za 10€. :))

0 Citovat

Krásná práce.-) Zapomněl jsem poděkovat... takže diky.

0 Citovat

Taky vám airbnb zrušilo ubytko?

0 Citovat

Moje zatím drží, ale všem okolo mě už to zrušili, asi to ruší postupně.

edit: Už taky zrušeno.

0 Citovat

No už zrušili.

0 Citovat

Taky zruseno. Skoda. Tak treba priste.-)

0 Citovat

Zrušena rezervace na dnešek. Přitom nás hostitel již očekává.

0 Citovat

Napsal jsem zprávu na Twitter @AirbnbHelp, kde jsem vysvětlil, co se stalo (zrušení rezervace s kódem SINGAPORE ze strany Airbnb) a tři hodiny poté mi do mailu přistála odpověď s kódem na 200 USD platným jeden rok a vázaným k mému účtu. :)


fullsizerender.jpg

0 Citovat

palec nahoru.-)

0 Citovat

tak jsem to zkusil viz. navod od Jáchyma a po dvou tydnech prisel email od Airbnb s kodem na 200USD platny na jeden rok. Diky a jeste jednou palec nahoru.-)

0 Citovat

taky úspěšně vyzkoušeno a také díky za tuhle informaci :)

0 Citovat

Já neuspěl. Možná je to ovšem tím, že moje ubytování bylo za 21kč po slevě ;-)

0 Citovat

Ja měl po slevě 0Kč, slovy nula Kč.-)

0 Citovat

Mne dali taktiež 200 usd kupón, vyzeralo, že to dali každému kto sa vtedy ozval cez twitter (+ možno mal aspoň 1 uskutočnenú rezerváciu).

0 Citovat

Asi jsem měl smůlu nebo jsem se ozval nějak špatně ;-) Rezervací mám celkem dost, zkoušel jsem to hned jak se tady o tom objevila informace.

0 Citovat

Ja som skončil s jedným 200USD kupónom a priateľka dostala akurát tak "ospravedlnenie" a žiadny kupón. Obaja sme sa ozvali v rovnaký čas cez twitter a dostali sme prideleného každý iného "Case managera". Na môj post okamžite predgenerovaná odpoveď s kupónom, u nej sme sa ho snažili kadejako spracovať, ale vôbec nič nepomohlo - "You can book the same listing again for the listed price without coupon code".

Ja cca 10 rezervácii, ona 1. Asi to bol ten dôvod.

Ďalej som to už nechcel zbytočne hrotiť, AirBnB je celkom známe tým, že ak si zmyslia že ich chcete odrbávať, hodia vám permanentný ban a nebudú sa baviť o ničom.

0 Citovat

Já jsem se ozval přes FB a taky úspěch. Pár rezervací už v historii mám, tak možná to hrálo roli.

0 Citovat

Nemyslim, do ted s nimi jedina rezervace.-)

0 Citovat

Já neměl ani jednu rezervaci a prošlo to :)

0 Citovat

Airbnb sakra už! Vypadá to, že žádnou rezervaci neuskutečním. První hostitelka odpověděla, že rezervovat u ní můžu, ale poslala k potvrzení cenu o 3000 Kč vyšší, než byla u nabídky uvedená. Druhý oslovený hostitel pro jistotu neodpověděl vůbec a za týden zvedl ceny na dvojnásobek. Evidentně jsem s tímto serverem skončila dřív, než jsem začala :(

0 Citovat

Stalo se mi to stejný na airbnb i bookingu, když jsem v září 2017 rezervoval pobyt na srpen 2018 :-) prej měli špatně nastavený ceny.

0 Citovat

Já zkouším teď v prosinci na červen 2018, to už by snad mělo jít. Byť teda na bookingu zase už 2x zarezervovaný ubytko zmizelo z nabídky a i když rezervace stále tvrdila, že je platná, po dotazu Booking odpověděl, že už s nima nespolupracujou a nic teda nebude. Tohle by mohli vychytat. Ale zkusila jsem to na Booking teda do třetice a jsem zvědavá. Zatím mi to s Bookingem vždycky vyšlo, no ale chtěla jsem zkusit změnu. Tak nic, no

0