Vzhledem k aktuální akci do Bombaje zvažuji přelet na Andamany (1.600 Kč / zpátečka). Má někdo zkušenost s ostrovy? Jak to vypadá cenově, jak dlouho lze pobýt aktivním tempem? .

Andamany a Nicobara

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Vzhledem k aktuální akci do Bombaje zvažuji přelet na Andamany (1.600 Kč / zpátečka). Má někdo zkušenost s ostrovy? Jak to vypadá cenově, jak dlouho lze pobýt aktivním tempem?

0

Jeden známý se tam byl před pár lety potápět (přes cestovku na lodi), a tehdy říkal, že bez potápění nebo válení na pláži tam není moc co dělat. Pár zřícenin po Britech a džungle, kam se může jen s průvodcem. Ceny na místě OK, levné ubytování se dalo sehnat (oni bydleli na potápěčské lodi) ale hlavně nové superluxusní rezorty, kam jezdí bohatí indičtí novomanželé na svatební cestu. Pláže a podmořský život krásné a prázdné (indové prý neumí plavat) ale bylo dost vidět, že to tam hodně pocuchala ta cunami z 2005.
Nikobary, pokud si dobře pamatuji, jsou pro turisty uzavřené, na speciální povolení indické armády je možné nějaké potápění ve vybraných lokalitách, ale nesmí se na břeh.

0
1 reakce