Dobrý den. Tento rok se nějak nepodařilo naplánovat dovolenou, nicméně datum (2 týdny) je stanoven v srpnu, dcera je velká, takže jsme operativnější a chci to prostě řešit jak to přijde.Zatím nemám odvahu, zkušenosti a jazykové vybavení, aby jsem si troufl cestovat jen na akční letenky a ještě pak něco zařizovat na místě. Doufám, že časem si zkusíme pár "euro víkendů" trochu se otrkáme  a pak možná. (přes Booking cestujeme běžně, ale s leteckou dopravou nemám zkušenosti)Protože máme daleko blíž Vídeň, než třeba Prahu a už vůbec Berlín atd. chtěl bych pak zkusit najít skutečně nějaký last minute zájezd vyloženě podle ceny a termínu, prostě vyjde/nevyjde, nic se neděje.Můžete mi prosím doporučit na jaké stránky se dívat, nějakou rakouskou cestovní agenturu, případně zda jsou údajně stále výhodnější než u nás? Když to hledám sám, najdu spoustu odkazů na české cestovní agentury, nevím, jestli to není jen přeprodávání  jejich zájezdů.Děkuju .

Jakou cestovní kancelář s odletem z Vídně

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

2 reakce

Dobrý den. Tento rok se nějak nepodařilo naplánovat dovolenou, nicméně datum (2 týdny) je stanoven v srpnu, dcera je velká, takže jsme operativnější a chci to prostě řešit jak to přijde.

Zatím nemám odvahu, zkušenosti a jazykové vybavení, aby jsem si troufl cestovat jen na akční letenky a ještě pak něco zařizovat na místě. Doufám, že časem si zkusíme pár "euro víkendů" trochu se otrkáme  a pak možná. (přes Booking cestujeme běžně, ale s leteckou dopravou nemám zkušenosti)

Protože máme daleko blíž Vídeň, než třeba Prahu a už vůbec Berlín atd. chtěl bych pak zkusit najít skutečně nějaký last minute zájezd vyloženě podle ceny a termínu, prostě vyjde/nevyjde, nic se neděje.

Můžete mi prosím doporučit na jaké stránky se dívat, nějakou rakouskou cestovní agenturu, případně zda jsou údajně stále výhodnější než u nás? Když to hledám sám, najdu spoustu odkazů na české cestovní agentury, nevím, jestli to není jen přeprodávání  jejich zájezdů.

Děkuju

0

Přeprodej to nejspíše je, ale cena bude  +/- stejná - oni si ty marže rozdělí. Nechceš dovolenou řešit sám kvůli jazykové vybavenosti ale chceš vyřizovat lastminute zájezd přes rakouskou cestovku kde na místě bude nejspíše (pokud vůbec) německy mluvící delegát? To si asi moc nepomůžeš. 

Radu jak na to s agenturou zde nenajdeš - lidé jsou zde právě proto, aby se agenturám a cestovkám vyhnuli. 

Věnuj den "studiu". Koukni na nízkonákladové lety z Vídně a Budapešti, najdi cenově přijatelnou letenku a potom sem zkus napsat. Určitě někdo k dané destinaci poradí jak s ubytkem, jak s dopravou z letiště...


0 Citovat

Koukni na dovolena.cz - máš tam spousty zájezdů, kupuješ od českého prodejce i zájezdy zahraničních CK a cena se liší hlavně podle letiště (zahraniční jsou zpravidla podstatně levnější, protože dávají dříve do LM, někdy to dělá i 50%, ale není to tak vždy).

0
2 reakce