Ahoj všichni. :)Letíme v červenci do Španělska. Na začátku budeme v Cambrils u moře, pak 3 dny v Porta Ventura a poslední den v Barceloně s večerním odletem. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo něco zajímavého co podniknout tak na půl dne v Barceloně s dětmi 10 let a 3 roky, aby je to zabavilo. Na památky bohužel nejsou ještě připravení, ale něco, co by je více zaujalo....? Děkuji všem.  .

Barcelona s dětmi

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Ahoj všichni. :)


Letíme v červenci do Španělska. Na začátku budeme v Cambrils u moře, pak 3 dny v Porta Ventura a poslední den v Barceloně s večerním odletem. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo něco zajímavého co podniknout tak na půl dne v Barceloně s dětmi 10 let a 3 roky, aby je to zabavilo. Na památky bohužel nejsou ještě připravení, ale něco, co by je více zaujalo....? Děkuji všem. 

0

Ahoj,


myslím, že zábavní park na kopci Tibidabo by je mohl bavit. Nahoru je možné vyjet zubačkou jako na Petřín. http://mesto-barcelona.cz/musite.../tibidabo/

0 Citovat

A v marině je i nějaký water world, jestli se nepletu.

0 Citovat

Děkuji moc, kouknu na to. 👍

0 Citovat

Jenom pozor na bile dodavky, preci jenom už je to skoro severni afrika a koncentrace "afro" je tam docela velika :-(

0 Citovat

Myslím, že Park Guel by se líbil i takhle malým dětem. Co já si pamatuju, tak mi to přišlo jako v pohádce. Jen je tam hromada lidí. Nebo čokoládové museum. 

0 Citovat

Přímo v Barceloně v MHD velký pozor na zloděje, kapsáře a podobnou chamraď. Uhlídat dvě děti a ještě chmatáky vyžaduje docela velkou pozornost.

0
6 reakcí