Dostal jsem za úkol zajistit hotel v Praze na vánoční večírek pro cca 30 kolegů z 8 EU zemí a jelikož z Prahy nejsem a na Googlu je možností mraky, tak bych se chtěl poradit tady. Požadavky nejsou nic extra:2noci/3dny Ubytování pro cca 30 osob - každý pokoj zvlášť Stravování formou bufetu Konferenční místnost Parkování pro 5-10 aut v hotelu nebo těsné blízkosti Poloha blízko centra kvůli večerním eventům by byla fajn  Budget zadanej nemám, takže prostě něco rozumnýho v poměru cena/kvalita. Zatím jsem se díval na Tripadviseru na nejlépe hodnocený a tam by se vybrat určitě dalo. Poptávku chci poslat na 5-10 hotelů. Za každej tip budu rád.  .

Hotel v Praze pro cca 30 osob

Založil ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Dostal jsem za úkol zajistit hotel v Praze na vánoční večírek pro cca 30 kolegů z 8 EU zemí a jelikož z Prahy nejsem a na Googlu je možností mraky, tak bych se chtěl poradit tady.

Požadavky nejsou nic extra:

  • 2noci/3dny 
  • Ubytování pro cca 30 osob - každý pokoj zvlášť 
  • Stravování formou bufetu 
  • Konferenční místnost 
  • Parkování pro 5-10 aut v hotelu nebo těsné blízkosti 
  • Poloha blízko centra kvůli večerním eventům by byla fajn 

Budget zadanej nemám, takže prostě něco rozumnýho v poměru cena/kvalita. Zatím jsem se díval na Tripadviseru na nejlépe hodnocený a tam by se vybrat určitě dalo.

Poptávku chci poslat na 5-10 hotelů. Za každej tip budu rád. 

0

Zařizovala jsem 2 konference, jednu pro  cca 110 lidí, druhou pro 30 (ze všech zemí EU + Kuwajt, SAE, Indie) - a měla tedy omezení na cenu pokoje max kolem 100 €, jinak požadavky podobné + k tomu eventy (Praha evidentně oblíbená)

První konferenci jsme měli v hotelu Grandior (www.hotel-grandior.cz), druhou v hotelu Grand Majestic (www.hotel-grandmajestic.cz), poloha v centru Prahy, spolupráce výborná, napiš SZ - dám ti kontakt na relevantního manažera    

 
0 Citovat

My to měli doteď v Německu a od letoška se to bude střídat v každé zemi, takže super :) ono to firmu i vyjde o dost levněji. 


SZ poslána. Děkuji za tipy

0
2 reakce