Ahoj všem a předem děkuji moc za rady. Máme v plánu národní parky Banff, Jasper atd. Projet Albertu a chceme si v Calgary půjčit obytný vůz který má záchod i srpchu. Jak je to s overnight ve voze, aniž bychom museli přímo do placených kempu? Předpokládám, že parkovat s tím přes se u jezer nebo v parcích nedá.. nebo je to možné kdekoli poblíž kde nebude vyznačený zákaz? Přijde mi snažší bydlet v aute na cestách, než v každém místě rezervovat kemp. Nicméně děkuju za jiný pohled nebo jak je a co lepší.. .

Spaní v autě - Alberta, Kanada

Založil ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Ahoj všem a předem děkuji moc za rady. Máme v plánu národní parky Banff, Jasper atd. Projet Albertu a chceme si v Calgary půjčit obytný vůz který má záchod i srpchu. Jak je to s overnight ve voze, aniž bychom museli přímo do placených kempu? Předpokládám, že parkovat s tím přes se u jezer nebo v parcích nedá.. nebo je to možné kdekoli poblíž kde nebude vyznačený zákaz? Přijde mi snažší bydlet v aute na cestách, než v každém místě rezervovat kemp. Nicméně děkuju za jiný pohled nebo jak je a co lepší..

0

https://1url.cz/iMLbw

0 Citovat

Petr76, nudíš sa na pláži v Chorvátsku? :))

0 Citovat

Ahoj, taky máme podobný plán. Doufám, že přespání v autě nebude problém. Má s tím někdo zkušenosti?

0 Citovat

Ahoj,

v parcich spat v aute je zakazano. Viz odkaz vyse. Doporucuji aplikaci iOverlander, kde jsou vyznacene kempy, neformalni kempy a spani v “divocine”. Spani v divocine je dost casto na okrajich parku, coz se da v pohode vyuzit.

0 Citovat

Známý je už pár týdnů v Kanadě a taky spí v obytňáku. Myslím, že mu klidně můžeš pro nějaké inside informace napsat.

FB: Cestou necestou

0 Citovat

Inak na tieto miesto este existuju stranky https://wildcamping.tips/ a https://freecampsites.net/ a aplikacia park4night :)

0
6 reakcí