Dobrý den,V srpnu jedeme s kamarádem na dovolenou do Rakouských Alp, plánujeme část z nich projít. Nikde jsem nenašel žádnou oficiální zprávu jestli se smí, nebo nesmí spát pod širákem. Máte s tím někdo zkušenosti? Nejde o to, že bychom chtěli úplně zdarma projít celé Alpy, kempy využívat budeme, ale v jedné poměrně dlouhé části jsem žádný kemp nenašel a je tam pouze pár hotelů které jsou velmi drahé.Předem děkuji za odpověď. .

Spaní na divoko v Alpách

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Dobrý den,

V srpnu jedeme s kamarádem na dovolenou do Rakouských Alp, plánujeme část z nich projít. Nikde jsem nenašel žádnou oficiální zprávu jestli se smí, nebo nesmí spát pod širákem. Máte s tím někdo zkušenosti? Nejde o to, že bychom chtěli úplně zdarma projít celé Alpy, kempy využívat budeme, ale v jedné poměrně dlouhé části jsem žádný kemp nenašel a je tam pouze pár hotelů které jsou velmi drahé.

Předem děkuji za odpověď.

0

Dá se spát pod širákem, dokonce se dá i postavit stan, předpokladem je splnění obvyklých podmínek - neničit přírodu, nerozdělávat oheň, nenechávat po sobě bordel... Ale dost bych se divil, kdyby se našla v Rakousku oblast, kde se za 1 den nedá dojít k žádné horské chatě, kempu, tábořišti apod.

0 Citovat

Google? Gramotnost? 

https://www.treking.cz/testy/biv...kousku.htm

0
2 reakce